Εκπαιδευτικό Κιτ – Ηλιακό Ρομπότ

Διαβάστηκε από 2842 αναγνώστες -

Το Εκπαιδευτικό Κιτ – 14σε1 Ηλιακό Ρομπότ, αποτελεί ένα εκπαιδευτικό εργαλείο – παιχνίδι για παιδιά. Με 14 διαφορετικές μορφές, το ηλιακό ρομπότ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος εκπαίδευσης!

 

Τα δεκατέσσερα μοντέλα χωρίζονται σε δύο επίπεδα δεξιοτήτων. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από τα: Turtle-bot, Beetle-bot, Quadru-bot, Boat-bot, Walker-bot, Dog-bot, και Wheel-bot. Το επίπεδο δύο προσθέτει τα Roly Poly-bot, Auto-bot, Slither-bot, Surf-bot, Zombie-bot, Crab-bot, και Row-bot.

Θεωρητικά θα μπορούσατε να σχεδιάσετε κι εσείς μια νέα ρύθμιση, καθώς το κιτ επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει την κατεύθυνση του κινητήρα, να πακετάρει το κεφάλι του ρομπότ μέσα στο σώμα, και να εγκαταστήσει το κεφάλι σε διαφορετικούς προσανατολισμούς πάνω στο κιβώτιο ταχυτήτων. Έχει, επίσης, ένα διαφανές περίβλημα το οποίο εκθέτει τα κινούμενα κομμάτια, όπως σχεδόν απαιτείται σε όλα τα «καλά» παιχνίδια με κινούμενα κομμάτια.

Το Εκπαιδευτικό Κιτ 14σε1 Ηλιακό Ρομπότ, διαθέτει ηλιακά πάνελ, τα οποία το τροφοδοτούν με την απαραίτητη ενέργεια. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, κινώντας το ενδιαφέρον για τις ΑΠΕ στα παιδιά, ενώ προσφέρει και πρακτικές ρομποτικές κατασκευαστικές γνώσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ