Νέο μοντέλο ηλεκτρικού ποδηλάτου από την Derringer στο Kickstarter

Διαβάστηκε από 2301 αναγνώστες -

Εμπνευσμένοι από τα παλιά ποδήλατα δρόμου, οι σχεδιαστές στην Derringer παρουσιάζουν ένα νέο μοντέλο ηλεκτρικού ποδηλάτου (e-bike), στο Kickstarter.

 

Όπως και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα e-bikes συνεχίζουν να εξελίσσονται και να αλλάζουν, καθώς νεότερες τεχνολογίες και υλικά γίνονται διαθέσιμα. Αλλά για μερικούς σχεδιαστές, ο καλύτερος τύπος ποδηλάτου δεν βρίσκεται στο μέλλον, αλλά στο παρελθόν. Για την Derringer Cycles, τα αγωνιστικά board-track ποδήλατα του 1920 αποτελούν την έμπνευση πίσω από τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της.

Η Derringer ετοιμάζεται να προσφέρει τρία διαφορετικά μοντέλα e-bike μέσα από μια προσπάθεια στο Kickstarter. Κάθε ποδήλατο, εξοπλισμένο με μια μπαταρία ιόντων λιθίου, ικανή για 1.000 φορτίσεις, τροφοδοτείται από έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες στον πίσω τροχό. Σύμφωνα με την Derringer, το μοτέρ άμεσης κίνησης είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλή ροπή, σε χαμηλές στροφές, για αναρρίχηση λόφων και ταχύτερη επιτάχυνση.

Ξεκινώντας από τα $3.500 το μοντέλο εισόδου 37 V (Σειρά Heritage), είναι ικανό να αγγίξει τελική ταχύτητα των 32 χλμ/ώρα για περίπου 35 χλμ., χωρίς πετάλι. Παράγοντας 750Watt ηλεκτρικής ενέργειας, το 37 V εύκολα θα πληρεί ή και θα υπερβαίνει τα περισσότερα όρια ταχύτητας μιας ποδήλατο-διαδρομής. Με ένα φορτιστή 4-amp, το ποδήλατο μπορεί να είναι φορτισμένο σε τρεις ώρες.

Το μοντέλο 52 V έρχεται με ένα κινητήρα με μειωτήρα στροφών, που έχει σχεδιαστεί για να μειώσει το βάρος, μέσω μιας πλανητικής διάταξης γραναζιών. Η δεξαμενή faux αερίου κρύβει την μπαταρία κάτω από το κύριο οριζόντιο δοκάρι και ο ελεγκτής βρίσκεται σε μια αεριζόμενη θήκη κάτω από το κάθισμα. Η ισχύς ελέγχεται μέσω ενός ηλεκτρικού γκαζιού Magura. Ένας αναλυτής e-bike παρέχει σημαντικές πληροφορίες, όπως την αυτονομία της μπαταρίας, την ταχύτητα, την απόσταση και την καθαρή ενέργεια. Το 52 V είναι ένα ποδήλατο με μεγαλύτερο εύρος και υψηλότερη τελική ταχύτητα (45 χλμ/ώρα) χάρη στα 2000 Watt ισχύος, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε τουλάχιστον επιπλέον $1.000 στο επίπεδο «υπόσχεσης».

Για εκείνους που θέλουν να ρίξουν $6,500 σε ένα πραγματικά γρήγορο e-bike, η Derringer προσφέρει το 63 V, ικανό να μεταφέρει 2.800 Watt ισχύος στον πίσω τροχό. Αυτή η αύξηση ισχύος δίνει στην Σειρά Bespoke τελική ταχύτητα 64 χλμ/ώρα και αυτονομία χωρίς πεντάλ στα 61 χιλιόμετρα.

Η E-bike Kickstarter εκστρατεία της Derringer, τρέχει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2014. Αν όλα πάνε καλά, η παράδοση για τα ποδήλατα υπολογίζεται ότι θα αρχίσει τον Μάιο του ίδιου έτους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ