Οι αφυγραντήρες συγκαταλέγονται στους Έξυπνους Αυτοματισμούς

Αναβάθμισε ενεργειακά το σπίτι σου και μείωσε τα έξοδα άμεσα!

13.889 επισκέψεις στο άρθρο

Η επένδυση για την ενεργειακή αναβάθμιση μίας κατοικίας αποφέρει οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, μετέτρεψε το σπίτι σου σε Παθητικό και δες τους λογαριασμούς σου να κάνουν βουτιά! Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσης και Έξυπνοι Αυτοματισμοί πάνε πακέτο! Δες τις TOP Εταιρείες του τομέα!

ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.
Ο όρος «Κτίριο Σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης» αναφέρεται σε ένα τύπο κτιρίου (Net Zero Energy Buildings ) που εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα όσο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με ελάχιστη ή μηδενική συμβατική θέρμανση και ψύξη και πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
  • Το  πρώτο βήμα είναι να αλλάξεις τα κουφώματά σου με ενεργειακά, τα οποία βοηθούν στην εξοικονόμηση έως και 30% του συνόλου της ενέργειας που απαιτείται για ψύξη-θέρμανση.
  • Εκμεταλλεύσου τις συσκευές που δεσμεύουν την ηλιακή ενέργεια (πχ. φωτοβολταϊκά, ηλιακούς θερμοσίφωνες, αντλίες θερμότητας) . Ζεις σε χώρα που έχει ήλιο πάνω 250 ημέρες το χρόνο! 
  • Ενίσχυσε τους τοίχους και την στέγη σου με θερμομονωτικά υλικά (πχ βαφές)
  • Το φυσικό αέριο αποτελεί μια από τις πιο eco friendly και οικονομικές επιλογές που  διαθέτεις. Σε συνδυασμό με ενεργειακά κουφώματα πετυχαίνεις super θερμομόνωση!
Περισσότερα για τα Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσεις διαβάστε ΕΔΩ.

Στο Smart Home, όλες οι «έξυπνες» συσκευές μιας κατοικίας συνδέονται σε ένα σύστημα, το οποίο ελέγχει θέρμανση και ψύξη, τις λευκές συσκευές, τον φωτισμό, τα ρολλά και τον συναγερμό από το κινητό ή το tablet.
  • Ο ενημερωμένος καταναλωτής είναι τελικά ο κερδισμένος! Μελέτα τις ανάγκες σου και επίλεξε τις  έξυπνες λευκές συσκευές που θα σε καλύπτουν επακριβώς.
  • Συμβουλεύσου τις ενεργειακές ετικέτες για να δεις πόση ενέργεια σπαταλάς
  • Εξοικονόμησε από τα φώτα! Για όλα τα είδη λαμπτήρων υπάρχει πλήρης αντιστοιχία με κάποιο LED.
  • Αφυγραντήρας: Θα ξεχάσεις μια για πάντα κρύο & υγρασία
    Περισσότερα για τους Αφυγραντήρες δείτε  ΕΔΩ.
Περισσότερα για τους Έξυπνους Αυτοματισμούς διαβάστε ΕΔΩ.
 
Δείτε τις ΤΟΡ Εταιρείες για Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσης και Έξυπνους Αυτοματισμούς!