Ανοιγοκλείνεις το καλοριφέρ του σπιτιού σου από τη δουλειά!

5.369 επισκέψεις στο άρθρο

Γνωρίστε τον έξυπνο θερμοστάτη! Τον συνδέεις με application, για να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία του χώρου σου, ακόμη και αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Αναγνωρίζει την κίνηση στο χώρο και ενεργοποιείται αυτόματα, κάθε φορά που μπαίνει το πρώτο άτομο στο δωμάτιο.

GRUNDFOS
  • Ο θερμοστάτης tado ° Smart  συνδέεται με application, το οποίο εντοπίζει πόσο απέχεις από το σπίτι και ρυθμίζει τη θερμοκρασία, ώστε να το βρεις ζεστό όταν φτάσεις!
Τώρα μπορείς να ελέγχεις τη θέρμανση του σπιτιού σου από όπου κι αν βρίσκεσαι με την εφαρμογή για κινητά, στο smartphone ή το tablet σου. Είναι εύκολη στην εγκατάσταση, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες πρόσθετες υπηρεσίες για smart home, όπως το Apple Homekit, το Amazon Alexa ή το Google Assistant. 
 
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ ,μπορείς να ελέγξεις χειροκίνητα τη θέρμανση στον θερμοστάτη.
  • Ο έξυπνος θερμοστάτης διαθέτει λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης όταν «αντιληφθεί» το πρώτο άτομο να εισέρχεται στο χώρο, ενώ σταματά αυτόματα τη θέρμανση όταν «καταλάβει» ότι ο χώρος είναι άδειος.
Με την έξυπνη συσκευή μπορείς να έχεις τον έλεγχο της θερμοκρασίας πολλών δωματίων ή ζωνών του σπιτιού σου ταυτόχρονα. Επιπλέον διαθέτει λειτουργία η οποία αναγνωρίζει την κίνηση στον χώρο, με σκοπό να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί αυτόματα την θέρμανση. Κάθε φορά που ένα δωμάτιο αδειάζει, το tado Smart δίνει εντολή στο σύστημα να σταματήσει τη λειτουργία του, ενώ όταν μπει το πρώτο άτομο, αυτόματα ενεργοποιείται. Τέλος στις σπατάλες καυσίμου και χρημάτων. 
 
  • Μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να ελέγξεις τη θερμοκρασία του χώρους σου , τις διακυμάνσεις που είχε ανά ώρα και την ποσότητα καυσίμου που έχει καταναλωθεί.
Το tado Smart σου παρέχει Live, λεπτομερή αναφορά σχετικά με τους χρόνους θέρμανσης και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Μπορείς επιπλέον να γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσο καύσιμο καταναλώνετε και να το μεταφράσετε σε…ευρώ! Με τον έξυπνο θερμοστάτη θα εξοικονομήσεις περίπου 30% των χρημάτων που έδινες παλιότερα για θέρμανση!
 
  • Διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου, η οποία αναγνωρίζει την απότομη πτώση της θερμοκρασίας ή της υγρασίας, όταν ανοίγει ένα παράθυρο και απενεργοποιεί τη θέρμανση για εξοικονόμηση ενέργειας. 
Τώρα πια δεν χρειάζεται να έχεις το νου σου όταν θες να αερίσεις το χώρο σου. Ανοίγεις το παράθυρο και το tadο  «καταλαβαίνει»! Η απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας ενεργοποιούν το tado, ώστε να απενεργοποιήσει το σύστημα θέρμανσης, για να αποφεύγεται η άσκοπη σπατάλη ενέργειας και κατ επέκταση χρημάτων!

GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.