Το νερό γίνεται ξανά το πολυτιμότερο αγαθό για όλη την οικογένεια…

Φίλτρα νερού Primato, 100% αποτελεσματικά και με εγγύηση 10 ετών!

Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας!

4.187 επισκέψεις στο άρθρο

Τα φίλτρα νερού, αναλόγως το σημείο όπου εγκαθίστανται και τον αριθμό φίλτρων που φέρουν, προστατεύουν την υγεία μας καθαρίζοντας το νερό πριν αυτό φτάσει στο ποτήρι μας!

GRUNDFOS
Τα φίλτρα νερού συγκρατούν σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό, αποτελεσματικά και θεαματικά, τις βλαβερές χημικές και στερεές ουσίες καθώς και τα σωματίδια.

Αναλόγως το πρόβλημα σχετικά με το νερό που έχει η περιοχή ή το ίδιο το κτίριο και αναλόγως τη χρήση για την οποία το προορίζουμε, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα, η οποία εγγυάται σημαντική βελτίωση, τόσο στην ποιότητα του νερού, όσο στην οσμή και γεύση του.

Τα φίλτρα νερού χωρίζονται σε 5 βασικές κατηγορίες. Τα κατατάσσουμε από την οικονομικότερη προς την ακριβότερη επιλογή:
  • Κανάτες με ενσωματωμένο φίλτρο νερού
  • Παραδοσιακά φίλτρα νερού βρύσης, που «κουμπώνουν» πάνω στην μπαταρία της βρύσης
  • Φίλτρα Νερού άνω Πάγκου που τοποθετούνται σε λιγότερο από 1Ά και δίνουν φιλτραρισμένο κρύο νερό
  • Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου που συνδέονται απευθείας (κάτω από το νεροχύτη) με την παροχή κρύου νερού κι έτσι όταν ανοίγετε τη βρύση στο κρύο έχετε πάντοτε φιλτραρισμένο ύδωρ
  • Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου που εγκαθίστανται κάτω από το νεροχύτη και θέλουν εξτρά μικρή βρύση, η οποία μπαίνει πάνω στον πάγκο, στο νεροχύτη, και δίνει φιλτραρισμένο δροσερό ύδωρ, μόνο όταν την ανοίγετε. Ο μείκτης της κλασικής σας βρύσης στο κρύο, παραμένει σε λειτουργία και δίνει αφιλτράριστο νερό.
 
Τοποθετώντας ένα φίλτρο νερού στο σπίτι σας είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τα εμφιαλωμένα και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Εάν επιλέξετε το σωστό φίλτρο νερού, θα μειώσετε ή θα αφαιρέσετε τελείως τις βλαβερές ουσίες που σας ενδιαφέρουν κυρίως.

Πόσο ασφαλές είναι το νερό του δικτύου?

Το νερό του δικτύου της Ελλάδας θεωρείται πόσιμο και ασφαλές καθώς χλωριώνεται. Το ίδιο το χλώριο όμως είναι επιβλαβές για τον οργανισμό μας, όπως και το παράγωγό του το χλωροφόρμιο, και είναι αυτό κυρίως υπεύθυνο για την άσχημη γεύση και μυρωδιά του νερού.

Τί κάνουμε εάν μένουμε στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης όπου λόγω της παλαιότητας του δικτύου συναντούμε ανεβασμένα επίπεδα μολύβδου;

Τί κάνουμε εάν μένουμε σε κάποιο νησί όπου το νερό είναι υφάλμυρο και πολύ σκληρό?

Τί κάνουμε εάν μένουμε στη Χαλκιδική όπου υπάρχουν ανεβασμένα επίπεδα νιτρικών, αρσενικού και άλλων βλαβερών ουσιών?

Δεν μπορούμε να βάλουμε το ίδιο φίλτρο σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.


Επιλέξτε το σωστό φίλτρο νερού σε δύο βήματα:
Βήμα Πρώτο:
Εντοπίστε τα προβλήματα που θέλετε να βελτιώσετε στο νερό σας
Βήμα Δεύτερο: Βρείτε τον σωστό τύπο.
 
Ένα φίλτρο Primato θα σας δώσει πεντακάθαρο νερό απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες και φυσικά θα σταματήσετε το ενοχλητικό κουβάλημα των εμφιαλωμένων μπουκαλιών. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα φίλτρα νερού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 

 

GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.