Η πέτρα είναι το μεράκι της εταιρίας Θεοδώρου.

Μερικά από τα έργα αριστουργήματα της εταιρίας.

Αριστουργήματα πέτρας με μεράκι!

Διαβάστηκε από 10575 αναγνώστες -

Η εταιρία Θεοδώρου επενδύει στην τεχνογνωσία της πέτρας δίνοντας άλλη διάσταση σε κάθε κτίσμα-δημιούργημα, συνδέοντάς το έτσι αρμονικά με τη φύση.

 
Εδώ και πενήντα πλέον χρόνια, η εταιρία Θεοδώρου δουλεύει την πέτρα με την προσήλωση και την ευαισθησία που ταιριάζει σε αυτό το υλικό της γης, δίνοντας άλλη διάσταση σε κάθε κτίσμα-δημιούργημα, συνδέοντάς το έτσι αρμονικά με τη φύση.

Το πολυάριθμο και πολυτάλαντο συνεργείο τους, η τεράστια πείρα τους, σε συνδυασμό με το μεράκι και την τεχνογνωσία και η έως σήμερα πορεία τους, εγγυώνται άψογα αποτελέσματα, διαφορετικότητα και υψηλή αισθητική σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν.

Η πολυετής εμπειρία στις πέτρινες επενδύσεις κατοικιών και εκκλησιών, καθώς και η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, έφεραν την καταξίωση στο χώρο αυτό, επιδεικνύοντας δείγματα δουλειάς σε πολλές γωνιές της Ελλάδας.
 
Οι κατοικίες, οι μάντρες, οι καμινάδες, οι κολώνες, οι ψησταριές- ξυλόφουρνοι, τα τζάκια, οι καμάρες, οι εκκλησίες και τα μοναστήρια είναι μερικά μόνο έργα που απασχολούν την εταιρία.
  
Με κύριο γνώμονα τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών, η εταιρία Θεοδώρου κάνει εκείνο που ονειρεύεστε ανώτερο των προσδοκιών σας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ