Τα οικιακά συστήματα εξαερισμού καθαρίζουν τον αέρα και απομακρύνουν τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από αυτόν

Εναλλάκτης Θερμότητας S&P από την ΚΑΦΦΕΣ Α.Ε.

Εξαερισμός - Βασική ανάγκη

Διαβάστηκε από 3567 αναγνώστες -

Εξοικονομήστε ενέργεια της τάξης του 90% και εξαλείψτε την εσωτερική ρύπανση.

 
Η εταιρεία E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ είναι πρότυπο κέντρο εξαερισμού, ασχολείται αποκλειστικά με τον εξαερισμό και την διαχείριση αέρα πάνω από 35 χρόνια και διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Τα σύγχρονα συστήματα ανάκτησης αερισμού επιτυγχάνουν βαθμούς απόδοσης που φτάνουν ακόμη και το 90%, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη ενεργειακή πρόταση για παροχή φρέσκου αέρα στα κτίρια.

Για το σκοπό αυτό η εταιρεία E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ συνεργάζεται με διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους, έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 και τα προϊόντα της συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις CE. 

Στον τομέα του Εξαερισμού η εταιρεία αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο κατασκευαστικό οίκο μηχανημάτων εξαερισμού Soler & Palau Ισπανίας που παράγει πάνω από 3000 τύπους εξαεριστήρων.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία η  E.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, επένδυσε στη διεύρυνση των κατηγοριών της συμπεριλαμβάνοντας  τους Εναλλάκτες Αέρα (HRU) και τις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες (ΚΚΜ) αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών Οίκων.

Η Ε.ΚΑΦΦΕΣ ΑΕ προτείνει τον εναλλάκτη θερμότητας αέρα S&P. Προσαρμόζεται σε 8 μεγέθη παροχής, είναι υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά οικονομικός.
Διαθέτει:
  • Πλαίσιο από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα
  • Εσωτερική μόνωση και προφίλ αλουμινίου
  • Συμπαγή σχεδιασμό για εύκολη τοποθέτηση σε ψευδοροφές
  • Φίλτρα G4 χαμηλής πίεσης


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ