LG Smart InstaView. Νέο ψυγείο με χαρακτηριστικά Voice control, webOS και προβολή περιεχομένου από απόσταση

Έξυπνα ψυγεία της LG

Διαβάστηκε από 2571 αναγνώστες -

Το ψυγείο Smart InstaView της LG που διαθέτει τεχνολογία φωνητικού ελέγχου, webOS και δυνατότητα προβολής του περιεχομένου του από απόσταση.

 
Το ψυγείο LG Smart Insta View διαθέτει τα προηγμένα χαρακτηριστικά Voicecontrol, webOS και δυνατότητα προβολής του περιεχομένου από απόσταση.
Η κορυφαία τεχνολογία της βιομηχανίας προσφέρει διαισθητικό έλεγχο, κεντρική διαχείριση και δίνει νέο νόημα στην έννοια η ‘καρδιά του σπιτιού’ για την κουζίνα.
 
Η LG Electronics (LG) παρουσίασε στις 4 Ιανουαρίου 2017 μία νέα κατηγορία ψυγείου, που ονομάζεται SmartInstaView™ το οποίο ενσωματώνει μια σειρά από πρακτικές δυνατότητες που παρέχονται από την φωνητική υπηρεσία της AMAZON, Alexa, ενώ επίσης τροφοδοτείται από την έξυπνη πλατφόρμα webOS της LG.
 
Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν στην CES® 2017, με τη νέα ναυαρχίδα της LG, το Door-in-Door® ψυγείο να διαθέτει οθόνη αφής LCD 29 ιντσών, η οποία, χάρη στη λειτουργία InstaView, μπορεί αμέσως να γίνει διάφανη με μόνο δύο χτυπήματα στην οθόνη επιτρέποντας στους χρήστες να δουν το εσωτερικό του ψυγείου χωρίς να ανοίξουν την πόρτα. Τώρα με την πλατφόρμα webOS, οι καταναλωτές μπορούν επίσης να εξερευνήσουν μια σειρά από λειτουργίες μέσω WiFi, δημιουργώντας ένα ευέλικτο και πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης τροφίμων προσβάσιμο ακριβώς μπροστά από την πόρτα ψυγείου.

Φωνητικη Υπηρεσία
Η φωνητική Υπηρεσία Alexa της Amazon παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε ένα ‘έξυπνο’ προσωπικό βοηθό, ο οποίος εκτός από την αναζήτηση συνταγών, μπορεί να αναπαράγει μουσική, να ιεραρχήσει τις προεπιλεγμένες παραγγελίες από την Amazon.com, συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων, και να πραγματοποιήσει προσθήκες στη λίστα με τα ψώνια καθώς και πολλά άλλα. Με διαθέσιμες πάνω από 6.000 δεξιότητες, η ‘Alexa’ μπορεί επίσης να ελέγξει το ‘έξυπνο’ σπίτι, να αναζητήσει υπηρεσία αυτοκινήτου, να ορίσει το χρονόμετρο της κουζίνας και να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες - όλα hands-free, απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή του χρήστη.
Επιπλέον, εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Amazon, το LG Smart InstaView ψυγείο προσφέρει μια ποικιλία από άλλες λειτουργίες ενισχύοντας την  ευκολία στη χρήση. Το SmartTag menu επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν αυτοκόλλητα και ετικέτες πάνω στην οθόνη για να υποδεικνύουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα, ενώ επίσης υπάρχει η δυνατότητα να εισάγουν την ημερομηνία λήξης του κάθε τροφίμου, έτσι ώστε το ψυγείο να τους ειδοποιεί όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους. Για να ελεγχθεί το εσωτερικό του ψυγείου από απόσταση, μια 2,0 megapixel πανοραμική κάμερα με super ευρυγώνιο φακό αιχμαλωτίζει εικόνες του εσωτερικού του ψυγείου από διαφορετικές οπτικές γωνίες οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω smartphone, μία must-have λειτουργία για όποιον θέλει να δει τι υπάρχει στο σπίτι, ενώ είναι για ψώνια.

Οι συμμετέχοντες της CES μπορούν να δουν από κοντά το LG Smart InstaView Ψυγείο και την πλήρη σειρά των προϊόντων της εταιρείας για το 2017 στο περίπτερο της LG στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας (Κεντρική Αίθουσα # 11100) από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου.
 
Σχετικά με την LG Electronics, Inc
Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 48,8 δισ.. USD (56,5 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2015. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2015. Για περισσότερες πληροφορίες,πατήστε εδώ 
 
Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company
Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών και συστημάτων κλιματισμού και ελέγχου ποιότητας αέρα. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με κορυφαίες τεχνολογίες του  κλάδου. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής, η LG δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς το χρήστη προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, συσκευές μαγειρικής, ηλεκτρικές σκούπες, εντοιχισμένες συσκευές, air-condition, καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου, αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ. 
 
Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και aftersales. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LGElectronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digitalsignage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ