Ελέγχεις όλο το σπίτι από το κινητό!

Διαβάστηκε από 3163 αναγνώστες -

Η κλειδαριά του σπιτιού ανοίγει όταν πλησιάσεις, βλέπεις στο κινητό τι λείπει από το ψυγείο σου και στέλνεις εντολή στην κουζίνα σου για να αρχίσει να ψήνει τα ντολμαδάκια! Απόλαυσε την προσιτή πολυτέλεια τώρα!

 
Γυρνάς στο σπίτι και κρατάς 4 σακούλες με ψώνια, πως θα ξεκλειδώσεις την πόρτα του σπιτιού σου; Οι έξυπνοι αυτοματισμοί είναι εδώ για να σου λύσουν τα χέρια. Δες τώρα πως αυτοί διευκολύνουν τη ζωή σου!
 • Οι πόρτες ξεκλειδώνουν χωρίς κλειδί, αλλά με το κινητό!
Ενεργοποιείς τις κλειδαριές του σπιτιού σου μέσω κινητού με την βοήθεια Bluetooth. Η κλειδαριά ανοίγει αυτόματα όταν πλησιάσεις, σπρώχνεις την πόρτα και είσαι μες το σπίτι σου! Επίσης, έχεις την επιλογή να ανοίγει μόλις πατήσεις το σχετικό κουμπί στην εφαρμογή του κινητού σου.  Στην παρούσα φάση η κλειδαριά είναι κυλινδρική και προσαρμόζεται πάνω στη θέση της κανονικής. Για την διευκόλυνση μάλιστα των χρηστών, μπορούν να εκδοθούν προσωρινοί κωδικοί με διάρκεια λίγων ωρών (π.χ. για έναν συγγενή, τη μπέιμπι σίτερ ή την οικιακή βοηθό). Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην φύγεις απ το σπίτι χωρίς το κινητό σου
 • Στέλνεις εντολή στον φούρνο, από το κινητό και το φαγητό ετοιμάζεται!
Με το κινητό σου μπορείς να στείλεις εντολή μέσω internet στον έξυπνο φούρνο και με το πάτημα ενός κουμπιού να έχεις κάθε μέρα, γυρνώντας από την δουλειά, έτοιμο το ταψί με το παστίτσιο που έβαλες στο φούρνο το πρωί. Μπορείς ακόμη να ρυθμίζεις στους πόσους βαθμούς και για πόση ώρα θα δουλέψει ο φούρνος.
 • Έχεις απευθείας εικόνα του σπιτιού σου από τις κάμερες στο κινητό
Παρακολούθησε  τι καταγράφουν οι κάμερες οποιαδήποτε στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσω του κινητού σου. Οι κάμερες του σπιτιού σου μεταδίδουν απευθείας εικόνα.
Δες τι συμβαίνει στο σπίτι σου όπου και όποτε το θες!
 • Βλέπεις στο κινητό σου τι λείπει απ το ψυγείο σου
Πήγες super market και δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις ψωνίσει ότι χρειάζεσαι. Βλέπεις στο κινητό ακριβώς τι λείπει απ το ψυγείο. Τα ψυγεία νέας γενιάς έχουν αισθητήρες θέσης, καταγράφουν τι προϊόντα λείπουν και συνδέονται μέσω Internet στο κινητό σου για να ξέρεις κι εσύ. Επίσης σε ειδοποιούν με μήνυμα όταν αδειάζουν για να μην ξεχάσεις να αγοράσεις τρόφιμα.
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε, αυτή η τεχνολογία είναι πλέον προσιτή σε όλους. Όπως και με τις smart τηλεοράσεις οι τιμές των συσκευών αυτών είναι απλά λίγο πιο υψηλές, παρ όλα αυτά καίνε λιγότερο λόγω τεχνολογίας.

Μήπως γνωρίζεις αυτή τη τεχνολογία;
Πόσο smart είναι το δικό σου σπίτι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

 • Ενεργειακές κατοικίες εξοικονόμησης ενέργειας

  Η εταιρεία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών, που αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“, τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες τους όσο και από διεθνείς οργανισμούς.
   210 6081307 Περισσότερα
 • Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE

  Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE από την ΓΕΝΕΜ: Α ενεργειακής κλάσης VS κλάσης D του κλασικού θερμοσίφωνα! Αποτελούν μια οικολογική και οικονομική λύση στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με εξοικονόμηση ως και 87%. Ζεστό νερό σε 7 δευτερόλεπτα χωρίς απώλειες και με εξοικονόμηση νερού και χώρου.
   210-9596470 Περισσότερα
 • Αντλίες Νερού Grundfos, για πάντα κοντά σας!

  Η Grundfos είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλοφορητών στον κόσμο. Αναπτύσσουν λύσεις νερού για τον κόσμο. Οι λύσεις τους βοηθούν συνεργάτες και πελάτες να μεταφέρουν νερό στο σημείο όπου θα έπρεπε να πάει και προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές. Προτείνει τα άριστα συστήματα SCALA2 water booster pump - perfect water pressure και το  νέο ALPHA2.
   210-6683400 Περισσότερα
 • Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

  Η εταιρεία AQUA PROJECT IKE, εκτός από υδρομετρητές, προωθεί στην αγορά το πλέον εξελιγμένο σύστημα τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών από απόσταση στα δίκτυα ύδρευσης.
   213 0242466 Περισσότερα