Εμπορική συνεργασία των εταιρειών Knauf και Δούκας

Διαβάστηκε από 1355 αναγνώστες -

Η συνεργασία αφορά σε συστήματα και προϊόντα που διαθέτει η Knauf στην ελληνική αγορά.

 
Η εταιρεία Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. πρωτοπόρος στη βιομηχανία παραγωγής προϊόντων και συστημάτων δόμησης και η εταιρεία Δούκας Α.Β.Ε.Ε., που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των υλικών κατασκευών από το 1978 με κτηριακές εγκαταστάσεις σε κομβικά σημεία στην Αττική και Δυτική Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της εμπορικής τους συνεργασίας στην Ελλάδα.
Η συνεργασία αφορά το σύνολο των συστημάτων και προϊόντων που διαθέτει η Knauf στην ελληνική αγορά και ειδικότερα στους παρακάτω τομείς:
  • Συστήματα Ξηράς Δόμησης
  • Συστήματα Έτοιμων Σοβάδων
  • Συστήματα Προσόψεων & Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoprosopsis
  • Συστήματα Δαπέδων
  • Συστήματα Ανακαίνισης Κτηρίων
Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας Δούκας έχουν ολοκληρώσει στα Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Κέντρα της Knauf με επιτυχία, σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων στα συστήματα δόμησης της εταιρείας.

Απευθυνθείτε στην εταιρεία Δούκας για άρτια τεχνική και εμπορική υποστήριξη των έργων σας στα συστήματα δόμησης Knauf.

Σχετικά με την Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρεία Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ με δυναμικό εργαζομένων σήμερα 140 περίπου άτομα - 100 στο εργοστάσιο Αμφιλοχίας και 40 στην Αθήνα και άλλες πόλεις – είναι μέλος του ομίλου Knauf. Με εταιρικό κεφάλαιο προερχόμενο εξ ολοκλήρου από τη Γερμανία, ξεκίνησε τη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1991 με την παραγωγή γύψου και γυψοσανίδας στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Αμφιλοχία. Έκτοτε, παράγει και προσφέρει στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης τοιχοποιιών, οροφών, έτοιμων σοβάδων, δαπέδων, θερμομόνωσης, μόνωσης και άλλων εξειδικευμένων εφαρμογών κτηρίων. Το εργοστάσιο της Knauf στο Στάνο Αμφιλοχίας εκτείνεται σε 100 στρέμματα γης, εκ των οποίων 13 στρέμματα είναι κτιριακή κάλυψη. Στον ίδιο περίπου γεωγραφικό χώρο λειτουργεί και λατομείο γύψου (180 στρέμματα) της επιχείρησης. Η Knauf διαθέτει μία καθετοποιημένη παραγωγή από την αΆ ύλη, το γύψο, προϊόν δικής της εξόρυξης που μεταποιείται στις εγκαταστάσεις της σε ολοκληρωμένα δομικά στοιχεία (γύψος, γυψοσανίδα) με μέγιστη προστιθέμενη αξία. Επίσης, η Knauf διαθέτει παραγωγική μονάδα ετοιμόχρηστων κονιαμάτων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Η Knauf σαν παραγωγός και προμηθευτής δομικών υλικών ευθύνεται μόνο για την ποιότητα των προιόντων που διαθέτει στην αγορά, δεν ασκεί κανέναν έλεγχο στην τοποθέτηση ή εφαρμογή τους και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα κατασκευής τους.

Σχετικά με τη Δούκας ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Δούκας ΑΒΕΕ, με έτος ίδρυσης το 1978, διανύει ήδη την τέταρτη δεκαετία της λειτουργίας της στην Ελληνική αγορά. Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις ανέρχονται συνολικά σε 25.000 m2. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Περιστέρι, σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Αττικής, σε χώρο συνολικής επιφάνειας 9.000 m2. Επιπρόσθετα, η εταιρεία διατηρεί κτίριο συνολικής επιφάνειας 4.000 m2 στην περιοχή του Γαλατσίου, καθώς και ένα υπερσύχρονο κέντρο διανομής 10.000 m2 στο Αιγάλεω. Επίσης, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, λειτουργεί από το 1991, το υποκατάστημα της εταιρείας, 2.000 m2 το οποίο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Η Δούκας ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο των Υλικών Κατασκευών. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η εμπορία και η διανομή υλικών σε επαγγελματίες που σχετίζονται με το Αλουμίνιο και το Σίδερο, το PVC αλλά και με Μηχανήματα κατεργασίας αυτών. Η εταιρεία φροντίζει καθημερινά να παρέχει στους επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου των οικοδομικών κατασκευών, μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία διακρίνονται από ποιότητα αλλά και λειτουργικότητα. Η εταιρεία παρέχει τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένη γνώση για το κάθε προϊόν που προωθεί στην αγορά αλλά και εμπειρία τριών δεκαετιών στον χώρο, γεγονός που σήμερα της δίνει το προβάδισμα στην αγορά. Στόχος της εταιρείας Δούκας ΑΒΕΕ, η διατήρηση και ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην Ελληνική αγορά και ο προσανατολισμός της σε αγορές του εξωτερικού, πάντα, με έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα μέσα και έξω από την εταιρεία.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ