Τοποθετήστε LED ταινίες στο πάνω μέρος κάθε ραφιού έτσι ώστε να δώσετε έμφαση στα βιβλία σας.

Τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για αισθητικούς λόγους, ο σωστός φωτισμός της σκάλας είναι απαραίτητος.

Γιατί να προτιμήσεις τα LED; Για δες!

23.662 επισκέψεις στο άρθρο

Αναδείξτε το φωτισμό του σπιτιού σας και εξοικονομήστε χρήματα επιλέγοντας led φωτισμό! Θα πληρώνεις το 1/7 του ρεύματος που καταναλώνεις για φωτισμό μέχρι σήμερα!

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
  • Κρυφός φωτισμός με Led για ιδανική ατμόσφαιρα!
Επιλέξτε LED φωτισμό για να φωτίσετε έξυπνα τους χώρους του σπιτιού σας δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα και εξοικονομήστε ενέργεια.
Σίγουρα παίζει ρόλο και η γενικότερη διακόσμηση ακόμα και τα χρώματα του τοίχου, όμως ο φωτισμός είναι αυτός τελικά που θα εστιάσει σε εκείνο το αντικείμενο που θέλετε να αναδείξετε.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε φαντασία και να προμηθευτείτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό!
Δείτε 8 βέλτιστα σημεία του σπιτιού για κρυφό φωτισμό:
  • Αναδείξτε τα ράφια
  • Δώστε έμφαση στα βιβλία σας
  • Φωτίστε την ντουλάπα σας
  • Χρησιμοποιήστε κρυφό φωτισμό και στην κουζίνα σας
  • Αλλά και στο μπάνιο…
  • Αναδείξτε την βιτρίνα ή το bar σας
  • Βάλτε ταινίες LED στο τζάκι σας
  • Μην ξεχάσετε τον κρυφό φωτισμό στις σκάλες!
 
  • Οι λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας παρόλο που εξοικονομούν ενέργεια αποτελούν εν δυνάμει απειλή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
 
Αρχικά να αναφέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό οι λαμπτήρες που περιέχουν υδράργυρο να μεταχειρίζονται πολύ προσεκτικά διότι τυχόν σπάσιμο τους απελευθερώνει υδράργυρο στο περιβάλλον.
Αν τύχει και σπάσει, σε καμιά περίπτωση μην πλησιάσετε και εισπνεύσετε, ή ακουμπήσετε, ή πατήσετε, ούτε να μαζέψετε τα γυαλιά με την ηλεκτρική σκούπα. Μην χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική σκούπα, γιατί οι ατμοί του υδραργύρου που περιέχουν οι λαμπτήρες θα απλωθούν σε ολόκληρο το χώρο. Αν δεν γίνετε αλλιώς χρησιμοποιούμε ηλεκτρική σκούπα(χαλιά, κ.ά.).
Περιμένετε 15 λεπτά ή και παραπάνω ανοίγοντας τα παράθυρα για να κατασταλάξει το αέριο με τη σκόνη της λαμπάς και κλείστε το air condition σε περίπτωση που λειτουργεί.
Φορέστε γάντια πλαστικά ή οτιδήποτε άλλο έχετε και πιστεύετε ότι είναι πιο επισφαλή για να μην έρθετε σε άμεση επαφή με τον σπασμένο λαμπτήρα.
Μαζέψτε προσεχτικά από τις σκληρές επιφάνειες, με χοντρό χαρτί ή χαρτόνι τα θραύσματα, και κλείστε τα σε μία αεροστεγή πλαστική συσκευασία.
Τέλος, είναι απαραίτητο να πετάξουμε την αεροστεγή πλαστική συσκευασία που περιέχουν τα θραύσματα λαμπτήρα στα ειδικά σημεία συλλογής λαμπτήρων.
  • Με τα led πληρώνεις το 1/7 του ρεύματος που καταναλώνεις για φωτισμό μέχρι σήμερα!

Εάν επιλέξεις λαμπτήρες ή ταινίες LED, τότε σε σχέση με τους κοινούς λαμπτήρες και σε ότι υπήρχε μέχρι τώρα προσφέρουν μια εξοικονόμηση στην κατανάλωση του ρεύματος κατά μέσο όρο γύρω στο 80%.
H τεχνολογία LED επιτρέπει την εκπομπή φωτός σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο φάσμα φωτός πχ. ορατό ή υπέρυθρο ανάλογα με την εφαρμογή που θέλουμε εξοικονομώντας σημαντικά ποσά ενέργειας τόσο σε σχέση με τους κλασσικούς λαμπτήρες (έως 93%) όσο και με τους λαμπτήρες φθορίου (έως 25%).
  • Υπάρχει τεράστια ποικιλία για να διαλέξεις αυτές που σου ταιριάζουν & έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής!
Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED είναι 50.000 ώρες, έναντι 7.000 ωρών για τους λαμπτήρες φθορισμού.
Για το λόγο αυτό τα LED είναι ιδανική λύση για φωτιστικά με δύσκολη πρόσβαση και συντήρηση. Η διάρκεια ζωής μπορεί να επηρεαστεί από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της θερμότητας και της υπερφόρτωσης ρεύματος.
Επιπλέον, είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του λευκού φωτός. Μέσω του καινοτόμου συνδυασμού διαφόρων χρωμάτων LED, έντονες χρωματικές εναλλαγές μπορούν να παραχθούν από ένα μόνο φωτιστικό μέσω δυναμικής ενεργοποίησης των διαφόρων συνδυασμών LED.
Συμπερασματικά οι νέας τεχνολογίας λάμπες LED είναι ένα οικολογικό προϊόν, οικονομικό και ποιοτικό με ευρεία δυνατότητα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επαγγελματίες, ιδιώτες και δημόσιο τομέα.
 
Εσύ τι λάμπες επιλέγεις για το σπίτι σου;