Η Nexans Ελλάς παρουσιάζει τον CPR

Διαβάστηκε από 1989 αναγνώστες -

Ο κλάδος ηλεκτρολογικού εξοπλισμού είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου για τον Κανονισμό Δομικών Προϊόντων

 
Η Nexans Ελλάς παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία τον Κανονισμό Δομικών Προϊόντων (CPR) ο οποίος θα τεθεί σε εφαρμογή για τα καλώδια από την 01.07.2017, σε μία σειρά συνεδρίων από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου 2016 σε τρία μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, απευθυνόμενη στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους με το καλώδιο φορείς.
Εισηγητές των συνεδρίων ήταν η εμπορική διευθύντρια της Nexans Ελλάς κα Δήμητρα Δρίκου και ο εξειδικευμένος στο αντικείμενο εκπρόσωπος του ομίλου Nexans κος Dario Giordani ο οποίος υποστήριξε με τις γνώσεις και την εμπειρία του τις εν λόγω δράσεις της Nexans Ελλάς. Βεβαίως τόσο στη διοργάνωση όσο και στην διεξαγωγή των συνεδρίων υπήρχε η πλήρης υποστήριξη και συμμετοχή της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρείας.
Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε το τι είναι ο κανονισμός, ποιους αφορά, τι αλλαγές θα φέρει και σε ποιο χρονικό περιθώριο. Παράλληλα, επικοινωνήθηκαν οι δράσεις της Nexans τόσο σε επίπεδο Ομίλου όσο και σε τοπικό επίπεδο και τέλος αναφέρθηκαν ποιες είναι οι ενέργειες των εθνικών αρχών και ποια είναι η σημερινή κατάσταση.
Για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων λόγω της δίγλωσσης παρουσίασης, υπήρχε υπηρεσία μεταφραστών οι οποίοι μέσω ατομικών ακουστικών μετέφεραν όλη την πληροφόρηση ταυτόχρονα με τον ομιλητή σε πραγματικό χρόνο.
Στοχεύοντας στην ενημέρωση του κλάδου, η Nexans Ελλάς ανέλαβε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει τον επερχόμενο κανονισμό ο οποίος είναι υποχρεωτικός και δημιουργεί υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σε όλη την αλυσίδα της βιομηχανίας (όλους τους εμπλεκόμενους) από τον κατασκευαστή ως τον εγκαταστάτη. Οι συμμετέχοντες ήταν εκπρόσωποι καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού, μελετητές, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εισαγωγείς και κατασκευαστές.

Οφέλη ενημέρωσης
Όπως αναφέρθηκε από τους συμμετέχοντες, οι παρουσιάσεις ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τους και στα πολύπλευρα ερωτήματά τους τα οποία απαντήθηκαν ολοκληρώνοντας επιτυχώς  ενημέρωσης. Τα οφέλη τέτοιων δράσεων συμπυκνώνονται στην:
Επαγρύπνηση ενόψει του νέου κανονισμού και της υποστήριξης τέτοιων επιδόσεων στη φωτιά που να διασφαλίζουν την ελληνική αγορά.
Έγκαιρη ενημέρωση και δράση αναφορικά με τη διαχείριση των αποθεμάτων
Ενίσχυση της εμπιστοσύνης όλων των συνδιαλεγόμενων με την Nexans η οποία με την εμπειρία και τεχνογνωσία της εισαγάγει πρώτη σε πλήρη διαφάνεια τις επερχόμενες αλλαγές.
Η παρούσα δράση, η οποία είχε κοινοποιηθεί εδώ και 1,5 μήνα πριν την διεξαγωγή της με σχετικές ενημερώσεις μέσω διαδικτύου και τηλεφώνων, αποτελεί την έναρξη ενός κύκλου ενημερώσεων από την πλευρά της Nexans Ελλάς προκειμένου το αγοραστικό κοινό της να είναι προετοιμασμένο κατάλληλα όταν τεθεί σε ισχύ η εφαρμογή του κανονισμού για τα καλώδια.

Για περισσότερες πληροφορίες Τηλ: 211 120 7700
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ