Ιδανικό καθάρισμα με ανταπόδοση!

Διαβάστηκε από 1693 αναγνώστες -

Τη φράση «περισσότερο από καθαρό», χρησιμοποιεί η εταιρεία Qleen Hellas, για να περιγράψει το αποτέλεσμα που επιτυγχάνει το σύστημα καθαρισμού της για τα φωτοβολταϊκά.

 
Mε τη χρήση απιονισμένου νερού (H2O) απαλλαγμένου εντελώς από άλατα και μέταλλα, ο καθαρισμός γυάλινων επιφανειών γίνεται ταχύτερος, ασφαλέστερος και αποδοτικότερος. Η Lehmann KG έπαιξε κύριο ρόλο στην πρόοδο των συστημάτων καθαρισμού με την ανάπτυξη του συστήματος Puraqleen. Με τα κορυφαίας ποιότητας, γερμανικά συστήματα καθαρισμού της Qleen Hellas προστατεύετε την επένδυσή σας και παράλληλα αυξάνετε την απόδοση του Φ/Β συστήματός σας το ελάχιστο 10%, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των ρύπων του περιβάλλοντος (σκόνη, περιττώματα πουλιών, μελισσών, γύρη κλπ). Οι κατασκευαστές Φ/Β πλαισίων συμβουλεύουν να γίνεται συστηματικός καθαρισμός, καθώς τα πάνελ που δε καθαρίζονται τακτικά, χάνουν έως και 20% της απόδοσής τους και δεν ισχύει η εγγύηση τους. Η επιβάρυνση του Φ/Β πλαισίου με μεταλλικά στοιχεία από το νερό του δικτύου ύδρευσης ή άρδευσης και τα περιττώματα των πουλιών που δεν καθαρίζονται αφήνουν ανεξίτηλους λεκέδες, οι οποίοι προκαλούν μόνιμη και μη αναστρέψιμη βλάβη στα Φ/Β πάνελ (αποτέλεσμα αλλαγή πάνελ).

«Ψήφος» εμπιστοσύνης από τη Lehmann KG

H εταιρεία Γ. Θεοδωράκης & ΣΙΑ Ο.Ε. κάτω από το εμπορικό σήμα της Qleen Hellas έχει από τον Δεκέμβριο του 2013 την αποκλειστική διάθεση και το service για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο των προϊόντων Puraqleen, Rotaqleen, και Lewi της γερμανικής εταιρείας Lehmann KG. Η παράδοση και η εμπειρία της εταιρείας Lehmann KG αποδεικνύεται καθημερινά από το 1895. Στις μέρες μας η Lehmann KG είναι πρωτοπόρος εταιρεία στα συστήματα καθαρισμών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, εξωτερικών καθαρισμών κτιρίων, σκαφών και γενικής χρήσης.

Πρωτοπόρα προϊόντα

Η ανάπτυξη και η παραγωγή όλων των προϊόντων γίνεται στη Γερμανία και συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι πρωτοπόρα για την ευρωπαϊκή αγορά, βραβευμένα το 2004 και 2009 στις διεθνείς εκθέσεις για την ποιότητά τους, την τεχνολογία τους και την ευκολία που παρέχουν στον επαγγελματία. Ως αναγνώριση αυτών, στο πελατολόγιο της εντάσσονται ήδη μεγάλες εταιρείες στο χώρο των Φ/Β συστημάτων, κτιρίων και σκαφών.

Power Clean Hellas: Επαγγελματικό δίκτυο καθαρισμού φωτοβολταϊκών

Tο μοναδικό δίκτυο επαγγελματιών καθαρισμού Φ/Β σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχει τον ποιοτικότερο καθαρισμό σε οποιοδήποτε Φ/Β πάρκο, με χρήση απιονισμένου (H2O) νερού και περιστρεφόμενων βουρτσών Rotaqleen από την Qleen Hellas. Η Power Clean Hellas ιδρύθηκε το 2013, αφού προηγουμένως μελέτησε επί σειρά ετών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί φωτοβολταϊκών συστημάτων και οι επαγγελματίες καθαρισμού προσόψεων κτιρίων. Όλοι οι επαγγελματίες του δικτύου της Power Clean Hellas καθαρίζουν με συστήματα  της Qleen Hellas και βρίσκονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Προδιαγραφές καθαρισμού

Oι εργασίες του δικτύου της Power Clean Hellas γίνονται με τις ακόλουθες προδιαγραφές:
  • Καθαρισμός μόνο με απιονισμένο νερό κλίμακας μέτρησης αγωγιμότητας 0 m/s.
  • Χρήση αποκλειστικά σταθμών εργασίας Puraqleen με ηλεκτροκίνητες βούρτσες Rotaqleen.
  • Χρήση ρητίνης απιονισμού Purolite προτεινόμενης αποκλειστικά από την Qleen Hellas.
  • Εργασία όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου, εκτός από τις ώρες από 11:00 έως και 17:00 κατά την καλοκαιρινή περίοδο (ήτοι  από 15/05 έως 15/09). Η ως άνω υποχρέωση, ωστόσο συναρτάται με τις κατά τόπους καιρικές συνθήκες.
  • Συνέπεια ως προς τον χρόνο εκτέλεσης του έργου, χρόνος απόκρισης.
  • Ποιοτικό αποτέλεσμα του έργου χωρίς ζημιές. 
  • Ο καθαρισμός των Φ/Β πλαισίων γίνεται με χρήση απιονισμένου νερού και κατάλληλων μηχανημάτων που εναρμονίζονται με τα παρακάτω Ευρωπαϊκά πρότυπα : - CE - Δήλωση συμμόρφωσης - EC - directive of low voltage 72/23/EEG - EC - directive for electromagnetic compatibility 89/336/EWG Version 93/31 EEG 4 Εφαρμοσμένη εναρμόνιση με τις ακόλουθες προδιαγραφές : - EN 55014- 1 / EN 55014-2 / EN55022 / EN 50081-1 / EN 50082-2 / EN 60472 - EN 60335-2-28 / EN 60148 / EN 61000-3-2 / EN 61000-3-3

Η χρήση του Qleen Carbon Poles

Η ανάγκη από την οποία δημιουργήθηκε η σειρά καθαρισμού Qleen Carbon Poles, είναι ο επαγγελματικός καθαρισμός χωρίς την χρήση σκάλας και ανυψωτικών μηχανημάτων τα οποία κοστίζουν αρκετά. Σε αυτό το πρόβλημα μας προσφέρει λύση η σειρά καθαρισμού Qleen. Είναι μια πολυμορφική σειρά καθαρισμού η οποία χρησιμοποιεί το σύστημα απιονισμού «Puraqleen». Το νερό φιλτράρεται με τη χρήση κινητών μονάδων επεξεργασίας και προωθείται δια μέσω ελαστικού σωλήνα και κατάλληλων κονταριών Qleen Carbon Poles σε ύψη εργασίας μέχρι 25m. Με τα διάφορα εργαλεία που αποτελούν τη σειρά Qleen, ένας έμπειρος καθαριστής γυάλινων επιφανειών και προσόψεων, μπορεί να καθαρίσει επιφάνειες μέχρι και 400m/ώρα. Πλέον ο καθαρισμός σε τέτοια ύψη μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση σκάλας, ανυψωτικού μηχανήματος ή εξειδικευμένου οχήματος.



 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ