Led Φωτισμός άμεσα

Διαβάστηκε από 2185 αναγνώστες -

ΔΕΝ χρειάζονται προθέρμανση για να φτάσουν στην μέγιστη φωτεινότητα και ΔΕΝ αργούν να ανάψουν. Σε αντίθεση με τις λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Επίσης ανάβουν αμέσως χωρίς καθυστέρηση σε αντίθεση με τις φθορίου

 
Η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 ως οικογενειακή επιχείρηση και εξελίχτηκε σε μια σύγχρονη διεθνή εταιρεία, υπηρετώντας επάξια το φάσμα του πελατολογίου της στη λιανική και χονδρική πώληση led φωτισμού.

Οι οικονομικές λάμπες και προβολείς LED, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για σωστό και πολύ οικονομικό φωτισμό. Μπορούν να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε λάμπα και ταιριάζουν σε όλες τις βάσεις και τα ντουί. Δεν χρειάζεται αλλαγή της βάσης ή της εγκατάστασης. Απλώς ξεβιδώνεται την παλιά σας λάμπα από το ντουί και την αντικαθιστάτε με μία LED.Το 20% του ρεύματος που καταναλώνει ετησίως ένα νοικοκυριό, οφείλεται στον φωτισμό (σε μία επιχείρηση το ποσοστό αυτό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο). Με τους λαμπτήρες LED, επιτυγχάνετε μείωση στο ρεύμα για φωτισμό από 50% έως 90%.

 ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η εταιρία διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο διανομής στο λεκανοπέδιο Αττικής και σε όλη την περιφερειακή Ελλάδα. Αποθηκευτικό και εκθεσιακό χώρο, όπου προβάλλονται όλα τα προϊόντα και έναν στόλο ιδιόκτητων αυτοκινήτων με τον οποίο εκτελούνται άμεσα όλες οι παραγγελίες.

Την συνέπειά της σε ποιότητα, ποικιλία, τιμές καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση.
Η ποικιλία των προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε πολλούς τομείς

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ