Λύσεις κλιματισμού

Διαβάστηκε από 1994 αναγνώστες -

Λύσεις στον κλιματισμό με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και εμπειρία χρόνων αλλά και με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών

 
Η KLIMATHERM  ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ, μία από τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού, Φυσικού Αερίου και φωτοβολταϊκών συστημάτων, ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Τα σύγχρονα κλιματιστικά παράγουν καθαρό, υγιεινό φρέσκο αέρα χειμώνα καλοκαίρι και όλα αυτά με πολύ λίγα έξοδα. Δεν πρόκειται για συσκευές που απλώς ψύχουν τον αέρα, αλλά ρυθμίζουν ταυτόχρονα την θερμοκρασία, την υγρασία, την καθαρότητα του αέρα και την ανακυκλοφορία-ανανέωσή του μέσα στο χώρο.

Πάντα έτοιμη να παρέχει τις καλύτερες προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων σας. Δίνει την απόλυτη λύση στη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Η πολυετής εμπειρία στον ηλεκτρομηχανολογικό χώρο και η συνεργασία  με τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς οίκους παγκοσμίως, δίνει την δυνατότητα στην Klimatherm να  παρέχει  πλήρη οικονομοτεχνική λύση για κάθε απαίτηση. 

Συμμετοχή στο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οίκον.  

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • θέρμανση
  • κλιματισμός
  • ηλιακά
  • φωτοβολταϊκά
  • φωτισμός led

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ