Η Aluplast® Ινδίας Pvt. Ltd είναι θυγατρική της "μαμάς" εταιρείας με έδρα τη Καρλσρούη της Γερμανίας.

Η εγκατεστημένη στην Καρλσρούη εταιρεία, διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που την κάνουν μια από τις ποιοτικότερες και καινοτόμες επιχειρήσεις.

Η Aluplast GmbH διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων ανοιγοανακλινόμενων συστημάτων σε πέντε διαφορετικές σειρές.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε σειρά επιθυμείτε για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες σε συρόμενο και ανοιγοανακλινόμενο κούφωμα.

Πρωτοποριακές λύσεις με καινοτόμα αρχιτεκτονικά συστήματα κουφωμάτων ιδανικά για οικίες και ξενοδοχειακές μονάδες.

¶ριστη ηχοπροστασία για πιο άνετη διαμονή. 

Εξοικονομήστε χρήματα & ενέργεια.

Εκμεταλλευτείτε την ευρεία παλέτα χρωμάτων, καθώς και τη δυνατότητα σε καπάκια αλουμινίου (aluskin®) σε οποιοδήποτε RAL χρώμα της αρεσκείας σας.

Με την παγκόσμια δυναμική της Aluplast

Διαβάστηκε από 2629 αναγνώστες -

Νέο εργοστάσιο. Νέα γραμμή παραγωγής από την aluplast® στη Vadodara, Gujarat. Η aluplast® Ινδίας Pvt. Ltd είναι θυγατρική της "μαμάς" εταιρείας με έδρα τη Καρλσρούη της Γερμανίας.

 
TOP100 - Βραβευμένη Καινοτομία 2016
"Οι καινοτομίες είναι στο DNA μας. Το να είσαι μεταξύ των κορυφαίων 100 πιο καινοτόμων εταιριών είναι τιμή αλλά και μεγάλη επιβεβαίωση για εμάς." Αυτά είναι μερικά από τα λόγια που είπε στη συνέντευξή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της aluplast® Patrick Seitz.
                “A partner with Vision”

Mε «σφραγίδα» πιστοποίησης Passive House
Mε εμπειρία 34 ετών στο χώρο παραγωγής u-PVC προφίλ και με ένα δίκτυο 27 σημείων παραγωγής και πώλησης σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία aluplast θεωρείται δικαίως πλέον, «παίκτης» παγκόσμιας δυναμικής στην αγορά.
Η εγκατεστημένη στην Καρλσρούη εταιρεία, διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που την κάνουν μια από τις ποιοτικότερες και καινοτόμες επιχειρήσεις του κλάδου. «Καμάρι» της εταιρείας είναι η πιστοποίηση του PassiveHouse με τη σειρά energeto 8000 foam inside (Uw=0,61W/m²K). Η aluplast GmbH διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων ανοιγοανακλινόμενων συστημάτων σε πέντε διαφορετικές σειρές εκ των οποίων παράγονται και με την κορυφαία τεχνολογία energeto®. 
Επίσης υπάρχει πλήρης κάλυψη σε 
• Συρόμενο Κούφωμα
• Συρόμενα Βαρέως Τύπου
• Κουζινόπορτες
• Κεντρική Είσοδο
• Παραδοσιακό Παντζούρι 
Στην Ελλάδα και την Κύπρο, από το 1990, η aluplast εκπροσωπείται από την εταιρεία «Ανδρέας Δερβίσης»  η οποία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ Σίνδου και έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της άμεσα καθώς υπάρχει παρακαταθήκη άνω των 2.200 κωδικών. 

Κορυφαία ενεργειακή απόδοση
Διατήρηση των φυσικών πόρων με οικολογική παραγωγική διαδικασία και προφίλ συνθετικών κουφωμάτων με εξαιρετικούς δείκτες μόνωσης. Κάντε οικονομία και προστατέψτε το περιβάλλον με τις άριστες τιμές μόνωσης που αγγίζουν έως Uw=0,61W/m²K.

Αισθητική υπεροχή
Η αισθητική στο χέρι σας. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε σειρά επιθυμείτε για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες σε συρόμενο και ανοιγοανακλινόμενο κούφωμα. Εκμεταλλευτείτε την ευρεία παλέτα χρωμάτων, καθώς και τη δυνατότητα σε καπάκια αλουμινίου (aluskin®) σε οποιοδήποτε RAL χρώμα της αρεσκείας σας. Πρωτοποριακές λύσεις με καινοτόμα αρχιτεκτονικά συστήματα κουφωμάτων ιδανικά για οικίες και ξενοδοχειακές μονάδες.
  • άριστη ηχοπροστασία για πιο άνετη διαμονή 
  • εξοικονομήστε χρήματα & ενέργεια 
  • λόγω της τέλειας θερμομόνωσης
  • μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να αναμορφώσετε ιδανικά την πρόσοψη  του κτιρίου
www.aluplast.net
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ