Μηχανικός αερισμός: Για να ανασαίνει το σπίτι!

Μηχανικός αερισμός: Για να ανασαίνει το σπίτι!

  • Μηχανικός αερισμός: Για να ανασαίνει το σπίτι!
  • Μηχανικός αερισμός: Για να ανασαίνει το σπίτι!

Μηχανικός αερισμός: Για να ανασαίνει το σπίτι!

26.084 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τα ολοκληρωμένα συστήματα μηχανικού αερισμού σας εξασφαλίζουν φρέσκο, καθαρό αέρα σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας, απαλλάσσουν από την υγρασία και διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία κάθε χώρου. Όλα αυτά πατώντας ένα κουμπί!

Με το σύστημα plug and play  μπορείτε να ελέγξετε τον αεραγωγό σας ασύρματα με ένα χειριστήριο !

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Στο ολοκληρωμένο σύστημα μηχανικού αερισμού διατίθενται χειριστήρια, με τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία του εξαερισμού σας. Αυτό σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε εύκολα και γρήγορα την ποιότητα του αέρα που εισπνέετε και τη θερμοκρασία του χώρου.

Τα φίλτρα αέρα του μηχανικού αερισμού καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και την απαλλάσσουν από άσχημες οσμές και αιωρούμενα σωματίδια, επιβλαβή για την υγεία.
Τα συστήματα μηχανικού αερισμού παρέχουν φρέσκο, καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από γύρη, σκόνη και άλλα μικροσωματίδια. Αυτό οφείλεται στα υψηλής ποιότητας φίλτρα που διαθέτουν.  Έτσι όχι μόνο προστατεύετε την υγεία σας, αλλά βάζετε ένα τέλος στις ενοχλητικές οσμές που ξεκινούν από την κουζίνα λ.χ. και διαχέονται στο υπόλοιπο σπίτι.

Επιτρέπει στους χώρους να αερίζονται χωρίς να χάνουν την εσωτερική ζεστασιά το χειμώνα και τη δροσιά το καλοκαίρι.
Ο μηχανικός αερισμός διαθέτει Σύστημα Ανάκτησης Θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι η θερμότητα που ανακτάται από τον εξωτερικό αέρα εξισορροπείται αυτόματα με την εσωτερική θερμοκρασία του χώρου σας. Έτσι δεν αντιλαμβάνεστε καμία απολύτως διαφορά!

Διώχνει την υγρασία από δωμάτια, όπως η κουζίνα και το μπάνιο και μεταφέρει τη θερμότητα που "τραβάει" από αυτά στο υπόλοιπο σπίτι.
Σε χώρους με αυξανόμενη υγρασία (πχ κουζίνα, μπάνιο) απορροφάται από το σύστημα  το μεγαλύτερο μέρος της θερμικής ενέργειας. Ο θερμός αυτός αέρας θα οδηγηθεί μέσω του δικτύου αεραγωγών και στομίων προσαγωγής αέρα στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.
 
Εσείς γνώριζετε τα οφέλη του μηχανικού αερισμού;