Με τα κατάλληλα δομικά υλικά που προσαρμόζονται στις ανάγκες μας εξασφαλίζουμε την ασφάλεια μας αλλά μειώνουμε και τις απώλειες ενέργειας.

Η εταιρία Kalivis S.A. ιδρύθηκε από το 1969.

Μόνωσε το!

Διαβάστηκε από 16989 αναγνώστες -

Ενώπιο χειμώνα, με το τσουχτερό κρύο, την υγρασία και την μούχλα σε τοίχους η εσωτερική θερμομόνωση, καθώς και της ταράτσας είναι μια πολύ καλή λύση ώστε να προστατευτείτε.

 
Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τον τελευταίο καιρό τη σημασία της μόνωσης τόσο τη μόνωση ταράτσας όσο και την εσωτερική και εξωτερική θερμομόνωση. 

Μέσω της θερμομόνωσης γενικότερα μπορούμε να γλυτώνουμε χρήματα για θέρμανση, τον χειμώνα, και ψύξη, το καλοκαίρι, του σπιτιού μας.
Με αυτό τον τρόπο δεν εξοικονομούμε μόνο χρήματα, αλλά εξασφαλίζουμε και την ασφάλεια μας.

H Καλύβης Α.Ε. ειδικεύεται στα κατασκευαστικά υλικά γενικών μονώσεων, στα υλικά θερμομονώσεων και στα ηλεκτρομηχανικά υλικά.

Θερμομονωτικά Υλικά
Θερμομονωτικά υλικά θεωρούνται όλα τα μονωτικά υλικά που καταφέρνουν να εγκλωβίσουν ακίνητο αέρα στην μάζα τους.
Οι υψηλές μηχανικές αντοχές θεωρούνται απαραίτητες σε πολλές θερμομονωτικές εργασίες, δεν επηρεάζουν όμως ιδιαίτερα τις θερμομονωτικές ικανότητες που εμφανίζουν τα μονωτικά υλικά.

Ξεχωρίζουμε ποια μονωτικά υλικά προσφέρουν μεγαλύτερη θερμική προστασία, από τον συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας ( λ ).
Όσο πιο χαμηλό είναι το λ τόσο καλύτερο είναι το θερμονωτικό υλικό. Η θερμική απόδοση στα μονωτικά υλικά εξαρτάται και από το πάχος τους. Όσο μεγαλύτερο είναι το πάχος τόσο μεγαλύτερη θερμική αντίσταση προσφέρουν τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η ενίσχυση θερμομόνωσης τοίχων, η μόνωση ταράτσας και η τοποθέτηση κελύφους  προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό μέχρι και 40%.

Η υψηλή ποιότητα στην μεγάλη γκάμα υλικών δόμησης, μηχανών δόμησης και ηλεκτρομηχανικών υλικών της εταιρείας Καλύβης Α.E. έχει την ικανότητα να μας καλύψει αναλόγως τις ανάγκες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εταιρεία, πατήστε εδώ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ