Οικιακή θέρμανση χωρίς τη χρήση πετρελαίου

Διαβάστηκε από 3305 αναγνώστες -

Λύσεις για κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση της κατοικίας σας ή του εξοχικού σας χωρίς τη χρήση πετρελαίου, που εξοικονομούν ενέργεια και συνεπώς χρήματα, προσφέρει η SIELINE.

 
Το πρόβλημα που δημιουργεί το πετρέλαιο όσον αφορά στις αυξημένες δαπάνες και την μόλυνση στο περιβάλλοντα χώρο κατοικίας αλλά και γενικότερα στον πλανήτη, ανάγκασε τους χρήστες και τους κατασκευαστές να στραφούν σε άλλες μορφές θέρμανσης.
Η SIELINE διαθέτει προς αυτή την κατεύθυνση, ομάδες προϊόντων, οι οποίες ανάλογα με τις κατηγορίες θέρμανσης χώρων (κατοικίες ή επαγγελματικοί χώροι) αλλά και διαφορετικές ανάγκες (μόνιμη ή παραθεριστική διαμονή) και με σχετικά εύκολη τοποθέτηση παρέχει τις πλέον συμφέρουσες λύσεις Εάν αναζητάτε λοιπόν, λύσεις για κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση της κατοικίας σας ή του εξοχικού σας, λύσεις που θα σας εξοικονομούν ενέργεια και συνεπώς χρήματα, λύσεις που σας απαλλάσσουν από το πετρέλαιο μπορείτε να επιλέξετε θερμοσυσσωρευτές ώστε να εκμεταλλευθείτετο μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ ή την ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση ή έναν κεντρικό ηλεκτρικό λέβητα.

Έχοντας μεγαλύτερη απόδοση από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, εξοικονομώντας μεγαλύτερη ενέργεια, με σχετικά εύκολη τοποθέτηση και την Τεχνική Υποστήριξη της SIELINE οι Θερμοσυσσωρευτές, η Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση και ο Ηλεκτρικός Λέβητας αποτελούν την έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή θέρμανσης με την εγγύηση των κορυφαίων κατασκευαστών SIEMENS & DIMPLEX.

Επιπρόσθετα,συνδυάζοντας αυτές τις συσκευές θέρμανσης με κατάλληλες συσκευές ζεστού νερού χρήσης (Ηλιακοί Θερμοσίφωνες, Αντλίες Θερμότητας, Ταχυθερμοσίφωνες) οι πελάτες μειώνουν το συνολικό κόστος αγοράς συσκευών και μειώνουν ακόμη περισσότερο τις λειτουργικές δαπάνες.


Διαθέσιμες συσκευές θέρμανσης χωρίς πετρέλαιο
  • Θερμοσυσσωρευτές
Οι θερμοσυσσωρευτές της Dimplex αποτελούν μια ειδική ποιοτική θέρμανση. Είναι από τους πιο γνωστούς στην ελληνική αγορά και διακρίνονται για την ποιότητα τους, την απόδοση τους, το design και τη διάρκεια ζωής.
  • Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση
Η εξέλιξη της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης στις ευρωπαϊκές χώρες και η αναγκαιότητα της απεξάρτησης της θέρμανσης από το πετρέλαιο, οδήγησαν τη SIELINE να εισάγει τα συστήματα και την τεχνογνωσία της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
  • Ηλεκτρικοί Κεντρικοί Λέβητες Θέρμανσης
Απαλλαγείτε από το πετρέλαιο γρήγορα και οικονομικά για θέρμανση και ζεστό νερό για ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης χρήσης σε κατοικίες από 25 έως 240 m2 .
  • Yδραυλική Ενδοδαπέδια θέρμανση
Η SIELINE προσφέρει λύσεις υδραυλικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης της Γερμανικής OVENTROP. Η θέρμανση αυτή συνεργάζεται απόλυτα με τα μη ενεργοβόρα προϊόντα των αντλιών θερμότητας για κάλυψη αναγκών θέρμανσης αλλά και δροσισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210-6830351-2 καθώς μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ