Οικολογική καμπίνα με αισθητική υπεροχή

6.175 επισκέψεις στο άρθρο

Μία αυτόνομη καμπίνα με την ονομασία «Wave Eco Cabin», λάνσαρε η εταιρεία Echo Living, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για το στυλ της κατασκευής. Δείτε τώρα το ζηλευτό οικολογικό mini σπίτι!

KEBE
ΧΑΛΚΙΣ / ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ-ΓΟΥΝΑΡΗΣ-ΜΗΤΑΚΗΣ
  • Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα με οικολογικό σχεδιασμό!
Η «Wave Eco Cabin» είναι μια οικολογική πρόταση της εταιρείας Echo Living και αποτελεί μία καμπίνα ενεργειακά αυτόνομη, η οποία και ξεχωρίζει για το λείο σχεδιασμό της, την καμπυλωτή της εξωτερική επένδυση και το κομψό εσωτερικό της.
  • Έχει την δυνατότητα να επεκταθεί προσθέτοντας δωμάτια!
Η εν λόγω καμπίνα έχει εσωτερικό χώρο 12,5 τ.μ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως στούντιο, είτε ως αυτόνομο κατάλυμα, ενώ μπορεί να επεκταθεί τόσο κατά μήκος, όσο και κατά πλάτος, με εύκολη προσθήκη ξεχωριστών δωματίων.
  • Στην αρχική του μορφή μπορούν 2 άτομα να κατοικήσουν σε ένα σπίτι με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας!
Στην απλή μορφή της, μπορεί να εξοπλιστεί με ένα διπλό κρεβάτι, ένα ντους, μία ξυλόσομπα και μία συμπαγή κουζίνα, ενώ θεωρείται ικανή να φιλοξενήσει 2 άτομα.
  • Διαθέτει φωτοβολταϊκό πανέλ που παρέχει αυτονομία σε όλο το σπίτι.
Όσον αφορά την αυτονομία της, διαθέτει φωτοβολταϊκό πανέλ που είναι συνδεδεμένο με μπαταρία αποθήκευσης για το φωτισμό, ο οποίος και είναι με LED, αλλά και με τις πρίζες. Επίσης, η ξυλόσομπα παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό, ενώ το μαγείρεμα γίνεται με φιάλες υγραερίου.

Πως θα σου φαινόταν να κατοικείς σε ένα τέτοιο σπίτι με μηδενικά έξοδα;

Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ Α.Β.Ε. ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ
ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.