Όλο το σπίτι στα χέρια σου!

Διαβάστηκε από 2569 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/5/2017

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές σου λύνουν τα χέρια. Τώρα μπορείς να ελέγξεις τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την κουζίνα και την τηλεόραση σου πατώντας απλά ένα κουμπί του κινητού σου!

 
 • Με το κινητό σου μπορείς να ελέγξεις τη θέρμανση και τον κλιματισμό σου.
Πριν πας στο σπίτι, με το κινητό σου μπορείς να στείλεις εντολή μέσω internet στον έξυπνο θερμοστάτη ή στο high tech κλιματιστικό σου και να έχουν ήδη πιάσει την τέλεια θερμοκρασία πριν ανοίξεις την πόρτα. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένεις ένα μισάωρο μέχρι να γίνει η θερμοκρασία του σπιτιού υποφερτή.
 
 • Μπορείς  να τσεκάρεις τα ψώνια σου και τις τροφές που λείπουν από το ψυγείο σου.
Πήγες super market και δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις ψωνίσει ότι χρειάζεσαι. Βλέπεις στο κινητό ακριβώς τι λείπει απ το ψυγείο. Τα ψυγεία νέας γενιάς έχουν αισθητήρες θέσης, καταγράφουν τι προϊόντα λείπουν και συνδέονται μέσω Internet στο κινητό σου για να ξέρεις κι εσύ. Επίσης σε ειδοποιούν με μήνυμα όταν αδειάζουν για να μην ξεχάσεις να αγοράσεις τρόφιμα.
 
 • Πατώντας ένα κουμπί μπορείς να δώσεις εντολή στο φούρνο σου!
Με τον ίδιο τρόπο, με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σου, μπορείς κάθε μέρα γυρνώντας από την δουλειά να έχεις έτοιμο το ταψί με το παστίτσιο που έβαλες στο φούρνο το πρωί. Μπορείς να ρυθμίζεις στους πόσους βαθμούς και για πόση ώρα θα δουλέψει ο φούρνος.
 
 • Μπορείς να ελέγξεις ακόμα και την τηλεόρασή σου, ρυθμίζοντας το πρόγραμμα που θες να δεις.
   
Έμαθες ότι στην τηλεόραση σήμερα έχει ταινιάρα σε πρώτη προβολή αλλά είσαι έξω    με παρέα. Δεν πρόκειται να την χάσεις, το κινητό σου είναι συνδεδεμένο μέσω Internet με την τηλεόραση και το recorder, απλά στείλε την εντολή να ξεκινήσει την εγγραφή τις ώρες που θες. Θα δεις την ταινία όταν έχεις χρόνο.
 
Η τεχνολογία των έξυπνων οικιακών συσκευών είναι πλέον προσιτή σε όλους. Όπως και με τις smart τηλεοράσεις οι τιμές των συσκευών αυτών είναι απλά λίγο πιο τσιμπημένες, παρ όλα αυτά καίνε λιγότερο λόγω τεχνολογίας.
 
Εσύ θα κάνεις το σπίτι σου «έξυπνο»;
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

 • Απολαύστε το νερό του σπιτιού σας!

  Η Primato αγαπά να σας εξυπηρετεί σωστά, προτείνουν τα κατάλληλα φίλτρα καθαρισμού νερού ανάλογα την περίπτωση, την ανάγκη και την περιοχή που ζείτε, και είναι παρόντες με συνέπεια και μετά την πώληση, κάθε φορά! Το νερό γίνεται ξανά το πολυτιμότερο αγαθό για όλη την οικογένεια… τηλ: 2310 383588 Περισσότερα
 • Καινοτόμα τεχνολογία για πράσινη ενέργεια

  Η In.Te.REn  έχει σαν στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων με εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών, πρακτικών και μεθόδων, με σεβασμό στην αειφόρο ανάπτυξη αλλά και στις επιθυμίες των πελατών της, προς όφελος του ανθρώπου και του φυσικού περιβάλλοντος με την οικονομικότερη και αποδοτικότερη αξιοποίηση του χρηματικού σας κεφαλαίου. Περισσότερα
 • Περιβαλλοντική τεχνολογία επεξεργασίας λυμάτων

  Με την κατάργηση του βόθρου απαλλάσσεστε άμεσα από τα έξοδα που τον συνοδεύουν. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα του κήπου, κάνοντας έτσι σημαντική οικονομία στον λογαριασμό του νερού. Το νερό είναι ένα αγαθό σε έλλειψη τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον. http://rotosal.gr/ Περισσότερα