Όλο το σπίτι στα χέρια σου!

Διαβάστηκε από 5781 αναγνώστες -

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές σου λύνουν τα χέρια. Τώρα μπορείς να ελέγξεις τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την κουζίνα και την τηλεόραση σου πατώντας απλά ένα κουμπί του κινητού σου!

 
  • Με το κινητό σου μπορείς να ελέγξεις τη θέρμανση και τον κλιματισμό σου.
Πριν πας στο σπίτι, με το κινητό σου μπορείς να στείλεις εντολή μέσω internet στον έξυπνο θερμοστάτη ή στο high tech κλιματιστικό σου και να έχουν ήδη πιάσει την τέλεια θερμοκρασία πριν ανοίξεις την πόρτα. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένεις ένα μισάωρο μέχρι να γίνει η θερμοκρασία του σπιτιού υποφερτή.
 
  • Μπορείς  να τσεκάρεις τα ψώνια σου και τις τροφές που λείπουν από το ψυγείο σου.
Πήγες super market και δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις ψωνίσει ότι χρειάζεσαι. Βλέπεις στο κινητό ακριβώς τι λείπει απ το ψυγείο. Τα ψυγεία νέας γενιάς έχουν αισθητήρες θέσης, καταγράφουν τι προϊόντα λείπουν και συνδέονται μέσω Internet στο κινητό σου για να ξέρεις κι εσύ. Επίσης σε ειδοποιούν με μήνυμα όταν αδειάζουν για να μην ξεχάσεις να αγοράσεις τρόφιμα.
 
  • Πατώντας ένα κουμπί μπορείς να δώσεις εντολή στο φούρνο σου!
Με τον ίδιο τρόπο, με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σου, μπορείς κάθε μέρα γυρνώντας από την δουλειά να έχεις έτοιμο το ταψί με το παστίτσιο που έβαλες στο φούρνο το πρωί. Μπορείς να ρυθμίζεις στους πόσους βαθμούς και για πόση ώρα θα δουλέψει ο φούρνος.
 
  • Μπορείς να ελέγξεις ακόμα και την τηλεόρασή σου, ρυθμίζοντας το πρόγραμμα που θες να δεις.
     
Έμαθες ότι στην τηλεόραση σήμερα έχει ταινιάρα σε πρώτη προβολή αλλά είσαι έξω    με παρέα. Δεν πρόκειται να την χάσεις, το κινητό σου είναι συνδεδεμένο μέσω Internet με την τηλεόραση και το recorder, απλά στείλε την εντολή να ξεκινήσει την εγγραφή τις ώρες που θες. Θα δεις την ταινία όταν έχεις χρόνο.
 
Η τεχνολογία των έξυπνων οικιακών συσκευών είναι πλέον προσιτή σε όλους. Όπως και με τις smart τηλεοράσεις οι τιμές των συσκευών αυτών είναι απλά λίγο πιο τσιμπημένες, παρ όλα αυτά καίνε λιγότερο λόγω τεχνολογίας.
 
Εσύ θα κάνεις το σπίτι σου «έξυπνο»;
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

  • ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

    Με την κατάργηση του βόθρου απαλλάσσεστε άμεσα από τα έξοδα που τον συνοδεύουν. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα του κήπου, κάνοντας έτσι σημαντική οικονομία στον λογαριασμό του νερού. τηλ: 22610 23511-2 Περισσότερα
  • Αντλίες Νερού Grundfos, για πάντα κοντά σας!

    Η GRUNDFOS , είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλοφορητών στον κόσμο. Αναπτύσσουν λύσεις νερού. Οι λύσεις τους βοηθούν συνεργάτες και πελάτες να μεταφέρουν νερό στο σημείο όπου θα έπρεπε να πάει και προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές. Προτείνει τα άριστα συστήματα SCALA2 water booster pump - perfect water pressure και το  νέο ALPHA2. τηλ: 210-6683400 Περισσότερα
  • Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE

    Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE από την ΓΕΝΕΜ: Α ενεργειακής κλάσης VS κλάσης D του κλασικού θερμοσίφωνα. Αποτελούν μια οικολογική και οικονομική λύση στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με εξοικονόμηση ως και 87%. Ζεστό νερό σε 7 δευτερόλεπτα χωρίς απώλειες και με εξοικονόμηση νερού και χώρου. τηλ: 210-9596470 Περισσότερα