Ψυγεία, κάνουν τα ψώνια online!

Διαβάστηκε από 7934 αναγνώστες -

Γλιτώστε ρεύμα και χρόνο & κερδίστε άνεση και οικονομία. Τα έξυπνα ψυγεία οργανώνουν τα τρόφιμα, παραγγέλνουν μόνα τους και διατηρούν αναλλοίωτα φρούτα και λαχανικά…

 
Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, η πιθανή έλλειψη της σωματικής άθλησης, καθώς και η υιοθέτηση φτωχής διατροφής σε θρεπτικές ουσίες, επηρεάζουν σε έντονο βαθμό τη φυσική κατάσταση, καθώς και την ψυχολογία των ανθρώπων. Οι κατασκευαστικές εταιρείες έξυπνων ψυγείων εξηγούν πως τα ψυγεία αυτά, μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τρόφιμα και ποτά με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο.
  • Τα έξυπνα ψυγεία, νέας τεχνολογίας, κάνουν online ψώνια, κατευθείαν από την οθόνη του ψυγείου
Ένα έξυπνο ψυγείο έχει την δυνατότητα να:
  • διαχειρίζεται τα τρόφιμα, παραγγέλνει και προτείνει,
  • αυτοματοποιεί τις αναγκαίες προμήθειες με εντολή του (επιτρέπει στο χρήστη να κάνει τα ψώνια του online, κατευθείαν από την οθόνη του ψυγείου),
  • δημιουργεί κατάλληλο πλάνο διατροφής με βάση τις αλλεργίες (συστήνει μεμονωμένες συνταγές, καθώς και ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, με βάση το προσωπικό προφίλ του χρήστη)
  • αναφέρει τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία του (γίνεται διάγνωση κάποιου πιθανού προβλήματος και ενημερώνεται  ο χρήστης σχετικά).
  • Προτείνουν συνταγές  με βάση τα συστατικά που έχουν μέσα
Πόσες φορές έχετε αγχωθεί για το τι θα μαγειρέψετε σήμερα; Το καλύτερο από όλα τα χαρακτηριστικά των έξυπνων ψυγείων είναι ότι μπορείτε να πείτε,« Έχω αυτά τα συστατικά στο ψυγείο, τι μπορώ να κάνω;» και αυτό θα σας προτείνει συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε!!
  • Έχουν έξυπνους χώρους, για ποτά και τρόφιμα που χρησιμοποιούμε συχνά, ώστε να μην ανοιγοκλείνουμε 3 κ λίγο την πόρτα του ψυγείου
Τα νέας τεχνολογίας ψυγεία ενσωματώνουν την καινοτομία Door-in-Door η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποτά και τροφές που καταναλώνουμε συχνά. Εκτός από την προφανή άνεση, λιγότερα ανοίγματα του χώρου ψύξης βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο ψυχρός αέρας παραμένει στο εσωτερικό του κυρίως θαλάμου. Επιπλέον, το σύστημα αυτό συνεισφέρει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει στο χρήστη περισσότερο διαθέσιμο χώρο, απελευθερώνοντας κάποιο άλλο σημείο του ψυγείου.
 
  •  Διατηρούν αναλλοίωτες τις θρεπτικές ουσίες των φρούτων και λαχανικών
Τα έξυπνα ψυγεία μέσω των καινοτόμων τεχνολογιών που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο, καταφέρνουν να διατηρούν αναλλοίωτες τις θρεπτικές ουσίες που εμπεριέχονται σε φρούτα και λαχανικά.

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές επιχειρούν να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χρόνου, και παράλληλα να αποτελέσουν ένα μοναδικό συνδυασμό άνεσης και οικονομίας.
 
Δεν θα σου έλυνε τα χέρια ένα έξυπνο ψυγείο;
Τι διαφορές έχει από το δικό σου;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δες πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Κάνε τις ηλεκτρικές συσκευές σου να καίνε… αέρα!

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση

Θες να μην καινέ οι συσκευές σου;...

Ενεργειακές ετικέτες: Η Βίβλος των συσκευών σου!

Μάθε πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Θα γνωρίζεις πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Για λευκές συσκευές που δεν καίνε...

Smart ψυγεία που πάνε super market και ... μαγειρεύουν!

Δώσε Α(+++)πόδοση στις λευκές συσκευές σου

Mάθε τις ενεργειακές ετικέτες!

Τσέκαρε πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

Έχεις σκεφτεί την επιλογή του αφυγραντήρα;

Ψυγεία, κάνουν τα ψώνια online!

Το «έξυπνο» ψυγείο ψωνίζει μόνο του!

Κάνε τις ηλεκτρικές συσκευές σου να πετάνε!

Ψυγεία οικιακοί βοηθοί!

Η ετικέτα του «φωνάζει» πόσο καίει!

Το ψυγείο είναι η πιο έξυπνη συσκευή του σπιτιού σου!

Έξυπνες συσκευές «ραμμένες» στα μέτρα σου!

περισσότερα »