Τα μειωμένα έξοδα εγκατάστασης είναι ένα από τα θετικά τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ηλιακών πάνελ.

Τo μέλλον των συστημάτων αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας έγινε πραγματικότητα

Διαβάστηκε από 17001 αναγνώστες -

Τα ογκώδη και αντιαισθητικά πάνελ έχουν δώσει πια τη θέση τους σε καινούργια, μειωμένου βάρους, καλαίσθητα και οικονομικά.

 
Έξυπνη επένδυση σημαίνει πέρα από όλα τα άλλα και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Επένδυση με ματιά στο μέλλον όμως σημαίνει εγκατάσταση των πιο  σύγχρονων συστημάτων υψηλής αποδοτικότητας.

Η εγκατάσταση ηλιακών πάνελ, πέρα από τους μύθους που έκαναν την παρουσία τους αισθητή με σκοπό την αμαύρωση της τεχνολογίας αυτής, δεν πτόησε πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και άλλων κτιρίων να προβούν στην εγκατάσταση τέτοιου είδους συστημάτων. Ο τομέας εξελίχτηκε και τα πρώτα δείγματα έγιναν ήδη φανερά εδώ και λίγο καιρό, αφού τα ογκώδη και αντιαισθητικά πάνελ έδωσαν τη θέση τους σε καινούργια, μειωμένου βάρους, καλαίσθητα και οικονομικά.

Μιλώντας με αριθμούς, αναφέρουμε απλά ότι μειώθηκε το βάρος κατά 65%, η παραγωγή ενέργειας αυξήθηκε κατά 10% και η εγκατάσταση έγινε πλέον πολύ εύκολη υπόθεση. Η καινοτόμος αυτή λύση δειλά δειλά εμφανίζεται και θα παρέχει στους ιδιοκτήτες οικονομία αφού και το κόστος εγκατάστασης είναι μειωμένο στο μισό σε σχέση με τη παλαιότερη τεχνολογία αλλά κερδίζει αποδεδειγμένα περισσότερα χρήματα από την παραγωγή ενέργειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ