Τα μειωμένα έξοδα εγκατάστασης είναι ένα από τα θετικά τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ηλιακών πάνελ.

Τo μέλλον των συστημάτων αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας έγινε πραγματικότητα

Διαβάστηκε από 4096 αναγνώστες -

Τα ογκώδη και αντιαισθητικά πάνελ έχουν δώσει πια τη θέση τους σε καινούργια, μειωμένου βάρους, καλαίσθητα και οικονομικά.

 
Έξυπνη επένδυση σημαίνει πέρα από όλα τα άλλα και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Επένδυση με ματιά στο μέλλον όμως σημαίνει εγκατάσταση των πιο  σύγχρονων συστημάτων υψηλής αποδοτικότητας.

Η εγκατάσταση ηλιακών πάνελ, πέρα από τους μύθους που έκαναν την παρουσία τους αισθητή με σκοπό την αμαύρωση της τεχνολογίας αυτής, δεν πτόησε πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και άλλων κτιρίων να προβούν στην εγκατάσταση τέτοιου είδους συστημάτων. Ο τομέας εξελίχτηκε και τα πρώτα δείγματα έγιναν ήδη φανερά εδώ και λίγο καιρό, αφού τα ογκώδη και αντιαισθητικά πάνελ έδωσαν τη θέση τους σε καινούργια, μειωμένου βάρους, καλαίσθητα και οικονομικά.

Μιλώντας με αριθμούς, αναφέρουμε απλά ότι μειώθηκε το βάρος κατά 65%, η παραγωγή ενέργειας αυξήθηκε κατά 10% και η εγκατάσταση έγινε πλέον πολύ εύκολη υπόθεση. Η καινοτόμος αυτή λύση δειλά δειλά εμφανίζεται και θα παρέχει στους ιδιοκτήτες οικονομία αφού και το κόστος εγκατάστασης είναι μειωμένο στο μισό σε σχέση με τη παλαιότερη τεχνολογία αλλά κερδίζει αποδεδειγμένα περισσότερα χρήματα από την παραγωγή ενέργειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 • Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

  Η εταιρεία INERGION παρέχει βέλτιστες λύσεις παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, προσφέροντας εξοπλισμό υψηλής αξιοπιστίας, ποιότητας, επιδόσεων και υπηρεσίες εξαιρετικής τεχνικής υποστήριξης.
  τηλ: 213 0070180 Περισσότερα
 • Τα πάντα γύρω από τα αυτόνομα συστήματα!

  Η KOSTAL παράγει τεχνολογικά απαιτητικά ηλεκτρονικά και ηλεκτρομηχανικά προϊόντα για σημαντικές βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ο επιχειρηματικός όμιλος απασχολεί σε 39 σημεία ανά τον κόσμο σε 18 χώρες περίπου 16.300 συνεργάτες. τηλ: 2310 477 550 Περισσότερα
 • Στόχος: η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη

  Η MP energy σας προσφέρει ενδελεχή μελέτη και σχεδίαση που συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται. Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό της εγγυάται τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση του συστήματος. τηλ: 2103217895 Περισσότερα