Το θερμομονωτικό χρώμα WHITEBEAR είναι ένα ισχυρότατο υλικό ακρυλικής βάσης, ελαστομερές, βασισμένο σε τεχνολογία ψυχρών υλικών για την εξωτερική προστασία στεγών και εξωτερικών τοίχων

Το WHITEBEAR παράγεται και διανέμεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την D&G TRADE S.A., Αγ. Αλεξάνδρου 7, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9852910

Θερμομονωτικά Χρώματα WHITEBEAR

Διαβάστηκε από 8933 αναγνώστες -

Αν βάψετε τους εξωτερικούς τοίχους και την ταράτσα σας (αν υπάρχει) με WHITEBEAR επιτυγχάνετε, για μεν το καλοκαίρι μείωση της θερμοκρασίας του εσωτερικού χώρου 4-5 βαθμούς Κελσίου, για δε το χειμώνα αύξηση κατά 2-3 βαθμούς περίπου.

 
Το θερμομονωτικό χρώμα WHITEBEAR είναι ένα ισχυρότατο υλικό ακρυλικής βάσης, ελαστομερές, βασισμένο σε τεχνολογία ψυχρών υλικών για την εξωτερική προστασία στεγών και εξωτερικών τοίχων, το οποίο περιέχει σφαιρίδια κενά αέρος. Έτσι επιτυγχάνεται η ανάκλαση των ακτίνων του ηλίου σε ποσοστό 85 έως 90% (Λευκό χρώμα) και ο εσωτερικός χώρος παραμένει δροσερός.

Το χειμώνα το κτίριο θωρακίζεται από υγρασίες και θερμογέφυρες και λόγω της χαμηλής αγωγιμότητας του υλικού, μειώνεται η διαφυγή θερμότητας από μέσα προς τα έξω.

Δημιουργεί μια λευκή, ελαστική μεμβράνη, η οποία διατηρεί την ελαστικότητά της ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία, βροχή).

Αν βάψετε τους εξωτερικούς τοίχους και την ταράτσα σας (αν υπάρχει) με WHITEBEAR επιτυγχάνετε, για μεν το καλοκαίρι μείωση της θερμοκρασίας του εσωτερικού χώρου 4-5 βαθμούς Κελσίου, για δε το χειμώνα αύξηση κατά 2-3 βαθμούς περίπου. Σημειώστε ότι κάθε 1 βαθμός Κελσίου ισοδυναμεί με 9% εξοικονόμηση ενέργειας, περίπου.
Είναι αντιμουχλικό και υδρατμοδιαπερατό.

Πλεονεκτήματα

  • Μειώνει την επιφανειακή θερμοκρασία του κτιριακού κελύφους, περιορίζει τις ανάγκες για δροσισμό και εξοικονομεί ενέργεια από τις ανάγκες ψύξης.
  • Προστατεύει από την υγρασία εμποδίζοντας την απορρόφηση νερού, διευκολύνει την απομάκρυνση των υδρατμών βελτιώνοντας την θερμική συμπεριφορά του κτιρίου τους χειμερινούς μήνες.
  • Βελτιώνει τις συνθήκες θερμικής άνεσης.
  • Εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας.
  • Συμβάλλει στον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
  • Είναι φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.
  • Συμβάλλει στον περιορισμό του φαινομένου της αστικής θερμικής νησίδας.
  • Καλύπτει τις τριχοειδείς ρωγμές.
  • Παρουσιάζει άριστη πρόσφυση σε τσιμέντο, σοβά, πλάκες ταρατσών, τούβλα, ασφαλτικές μεμβράνες με ψηφίδα κλπ, σε συνδυασμό με τη χρήση του κατάλληλου ασταριού. 


Πιστοποιημένο από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
(Αν χρησιμοποιήσετε το WHITEBEAR μαζί με το τιμολόγιο η εταιρεία μας θα σας εκδώσει βεβαίωση, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ενεργειακό επιθεωρητή όταν τον χρειαστείτε στο μέλλον)

Α) Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας (λ): 0,0515W/mK (EN12667 και ASTM C518)

R-Value: 0,228Km2/W (ASTM C518)


Β) Ολική ανακλαστικότητα (SR%): 88,39% (250-2500nm) (ASTM G173)

Δείκτης ανακλαστικότητας SRI: 111 (ASTM E1980)

Συντελεστής εκπομπής: 0,87 (ASTM C1371)

Αντοχή UV (280-400nm):14,74% (ASTM G173) - Τα συμβατικά χρώματα έχουν 7-8%.


Προφίλ Εταιρείας

Στις αρχές της 10ετίας του 2000 η D&G Paints πρώτη στην Ελλάδα, εισήγαγε ενεργειακά χρώματα για κτίρια σε συνεργασία με την Νορβηγική πολυεθνική JOTUN.

Επειδή η μεταφορά του υλικού από το εξωτερικό ήταν δύσκολη, λόγω της μικρής διάρκειας ζωής του στο ράφι και λόγω της υψηλής τιμής του, αποφασίστηκε το υλικό να παράγεται στην Ελλάδα, εισάγοντας από το εξωτερικό (Αμερική) τις πρώτες ύλες, ώστε η τιμή του να είναι προσιτή. Έτσι προέκυψε το WHITEBEAR, ένα ισχυρό θερμομονωτικό χρώμα, που παράλληλα είναι και στεγανωτικό.

Το WHITEBEAR παράγεται και διανέμεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την D&G TRADE S.A., Αγ. Αλεξάνδρου 7, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9852910 και πωλείται απ ευθείας στον καταναλωτή (direct selling), ώστε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Δεν πωλείται στα χρωματοπωλεία

Site: www.dgtrade.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ