Bάσει των εκτιμήσεων της αγοράς, η τιμή του φυσικού ερίου θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα από 0,65 έως 0,68 ευρώ ανά Nm3

Νέα αύξηση στα συμβόλαια φυσικού αερίου

Διαβάστηκε από 1398 αναγνώστες -

Η λύση του φυσικού αερίου για τη θέρμανση των κτιρίων κερδίζει συνεχώς νέους καταναλωτές σε ολόκληρη την Ελλάδα, όμως ειδικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί πλέον σε πρώτη επιλογή για τους πολίτες.

 
Τα στοιχεία της Εταιρείας Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης καταγράφουν μια απόλυτα ανοδική πορεία στον αριθμό των σχετικών συμβολαίων. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, τα συμβόλαια των νέων πελατών αυξήθηκαν κατακόρυφα και κατά το μήνα Αύγουστο, όταν και υπεγράφησαν περισσότερες από 866 νέες συμβάσεις, ανεβάζοντας τη διείσδυση του φυσικού αερίου στη συμπρωτεύουσα στο 52,7%. 

Η αυξημένη ζήτηση των τελευταίων χρόνων μάλιστα, αναμένεται να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς, σύμφωνα με τις αιτήσεις ενδιαφέροντος προς την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και με δεδομένο ότι η τιμή του φυσικού αερίου τους προσεχείς μήνες πρόκειται να είναι και πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. 

Πιο αναλυτικά και βάσει των εκτιμήσεων της αγοράς, η τιμή του φυσικού ερίου θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα από 0,65 έως 0,68 ευρώ ανά Nm3 (ανάλογα με την κατηγορία Τιμολόγησης). Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, πάνω από 680.000 έλληνες πολίτες επωφελούνται ήδη των πλεονεκτημάτων του φυσικού αερίου, χρησιμοποιώντας το ως βασικό μέσο θέρμανσης της κατοικίας τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ