Νέες προσφορές από την ΕΠΑ Αττικής

Διαβάστηκε από 10075 αναγνώστες -

¶τοκη χρηματοδότηση της εγκατάστασης και εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης, προσφέρει εκ νέου, η ΕΠΑ Αττικής, για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης έως τις 8 Ιουλίου 2016.

 
Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται και επισήμως προ των πυλών, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη για να προχωρήσετε σε μία έξυπνη κίνηση που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας: Να συνδεθείτε με το δίκτυο φυσικού αερίου. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που έχουν επιλέξει να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου της ΕΠΑ Αττικής έχουν ουσιαστικά ανοίξει την πόρτα του σπιτιού τους στην οικονομία, την άνεση και την ευκολία που τους προσφέρει η αποδοτικότερη μορφή ενέργειας.
Η ΕΠΑ Αττικής ανακοινώνει νέες προσφορές για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φ.α. μεταξύ 12 Μαΐου και 8 Ιουλίου 2016: Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέρθει μέχρι το ποσό των ¤12.300 για κεντρικές θερμάνσεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, που είναι 2 ή 3 έτη ανάλογα την περίπτωση.
Ωστόσο, οι κινήσεις της ΕΠΑ Αττικής για τη στήριξη των καταναλωτών δεν σταματούν εδώ: Η εταιρεία προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές/ γενναιόδωρες εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου που φτάνουν μέχρι το 100%.
Μην περιμένετε άλλο – επωφεληθείτε σήμερα από τις ελκυστικές προσφορές της ΕΠΑ Αττικής και απολαύστε τα οφέλη που προσφέρει το φυσικό αέριο στην καθημερινή ζωή στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ