Επενδύει στα χρώματα εξοικονόμησης η Kraft Paints

Διαβάστηκε από 1635 αναγνώστες -

Το case study της σειράς προϊόντων Energy Save παρουσίασε στο Energy Efficiency Conference 2016, η Kraft Paints, με έμφαση στις «έξυπνες» λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας με χρώματα και μονωτικά.

 
Η βραβευμένη και καινοτόμα σειρά προϊόντων Energy Save, που βασίζεται σε αποκλειστική πανευρωπαϊκή πατέντα της KRAFT Paints, και παρέχει «έξυπνες» λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας με χρώματα και μονωτικά, παρουσιάστηκε στο Energy Efficiency Conference 2016.
  
Στο συνέδριο, που είχε ως στόχο την ανάδειξη των πιο αποτελεσματικών μεθόδων που εφαρμόστηκαν σε κτίρια κάθε χρήσης ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση σε πολλαπλούς τομείς, παρουσιάστηκαν στοχευμένες καλές πρακτικές ενεργειακής εξοικονόμησης από εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η σειρά Energy Save παρουσιάστηκε ως ένα μοναδικό case study ενεργειακής αποδοτικότητας, εξοικονόμησης και αειφορίας αφού συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη θερμική άνεση εντός του κτιρίου καθΆ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση των προϊόντων της σειράς Energy Save κατά τους χειμερινούς μήνες περιορίζεται η απώλεια θερµότητας από το εσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον, ενώ το καλοκαίρι αποτρέπεται η ανάπτυξη υψηλών θερµοκρασιών στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, μειώνεται σημαντικά η ανάγκη για θέρμανση το χειμώνα και για air-condition το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο κτίριο.

Τονίζεται ότι η μεγάλη επιτυχία και η σημαντική διείσδυση που παρουσιάζει η σειρά Energy Save στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (ήδη έχει λανσαριστεί η σειρά και στη Ρουμανία) επιβεβαιώνει τη δυναμική ανάπτυξης της KRAFT Paints και δικαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επενδύσει περαιτέρω στους τομείς της ποιότητας, της καινοτομίας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ