Έργα της Aluminco που ξεχωρίζουν

Διαβάστηκε από 1397 αναγνώστες -

Τα συστήματα αλουμινίου της Aluminco, αποτελούν κορυφαία επιλογή σε όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται και από μία σειρά έργων της, εντός και εκτός συνόρων.

 
Τα νέα έργα της Aluminco στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την αισθητική τους, δικαιολογώντας εκ νέου την εδραιωμένη θέση της εταιρείας στις παγκόσμιες αγορές. Ακολουθούν ενδεικτικά παραδείγματα.
  • Ιδιωτική κατοικία στην Κροατία και συγκεκριμένα στον διάσημο τουριστικό νησί ΚΡΚ, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Αδριατικής. Μοναδική κυβιστική αρχιτεκτονική. Για το συγκεκριμένο project η ALUMINCO συνεργάστηκε με την εταιρία Linea Plus. Ανάμεσα στα Συστήματα Αλουμινίου ξεχωρίζουν οι εξωτερικοί χώροι με τη σειρά Crystalline A20U, σύστημα ενδοδαπέδια στήριξης υαλοπίνακα η οποία εγκιβωτίζεται στο δάπεδο. Ιδανικό για χώρους με minimal design, προσφέρει ένα καθαρό οπτικό πεδίο και μια κρυστάλλινη αίσθηση ελευθερίας χωρίς συμβιβασμούς.

  • Πέργκολα με σταθερές περσίδες SH3200, σύστημα εξωτερικής σκίασης που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του και την λειτουργικότητά του στη χρήση. Η τοποθέτηση που βλέπετε έγινε σε ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών στην Πελοπόννησο.

  • Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Croydon του Ανατολικού Λονδίνου ντύθηκε εξ ολοκλήρου -πόρτες εισόδου, παράθυρα, μπαλκονόπορτες- με ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικά συστήματα ALUMINCO που διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την κορυφαία λειτουργικότητα τους. Το έργο πραγματοποιηθηκε σε συνεργασία με την MD Kalglass Ltd, σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια που επιβάλλει το εγχειρίδιο ποιότητας στην Αγγλία. Τα θερμομονωτικά συστήματα της ALUMINCO είναι συστήματα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές. Προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος, δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων για αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες, υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και εγγυώνται άριστη ποιότητα, λειτουργικότητα και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ