Μοναδικός διαγωνισμός από την Kraft

Διαβάστηκε από 1295 αναγνώστες -

Βάφοντας το σπίτι σας με Master για πιο υγιεινή ατμόσφαιρα, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στη EURODISNEY και άλλα μεγάλα δώρα.

 
Διάλεξε νέας γενιάς χρώμα για το δωμάτιο του παιδιού σας, αλλά και για όλο το σπίτι και κέρδισε απίστευτα δώρα στο μεγάλο διαγωνισμό «ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ. Τώρα η σχολική χρονιά έχει άλλον αέρα».

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, η KRAFT PAINTS, η κορυφαία ελληνική εταιρεία χρωμάτων, σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πιο υγιεινή ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο και παράλληλα να συμμετέχεις στο μεγάλο διαγωνισμό για φανταστικά δώρα.

Ο τρόπος είναι απλός. Με την αγορά κάθε δοχείου χρώματος νέας γενιάς Master κερδίζεις στη στιγμή υπέροχα σχολικά δώρα για τα παιδιά σου και ταυτόχρονα παίρνεις μέρος στην εβδομαδιαία κλήρωση για μοναδικά δώρα τεχνολογίας και δωροεπιταγές για σχολικά ενώ συμμετέχεις στη μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι στη EURODISNEY και άλλα μεγάλα δώρα τεχνολογίας.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με έρευνες της KRAFT PAINTS αλλά και βάσει μετρήσεων από έγκυρους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, το (σχεδόν άοσμο) νέο Master με ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες, συμβάλλει στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων που εγκλωβίζονται μέσα στο σπίτι ενώ ταυτόχρονα παρέχει πιστοποιημένη αντιμικροβιακή προστασία. Έτσι, συμβάλει στη δημιουργία μιας πιο υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι. Ό,τι καλύτερο για το παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο.

Μπες τώρα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ