Βιώσιμη διαχείριση προμηθειών: Σημαντικό βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον

Βιώσιμη διαχείριση προμηθειών: Σημαντικό βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον

(22/09/2024)

- Purmo: Παραμένει προσηλωμένη στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου
- Επενδύει σε καινοτόμες μεθόδους παραγωγής «πράσινου χάλυβα»
- Ενθαρρύνει τη συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
- Στοχεύει σε ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2050

Η PURMO, ως συνεργάτης μας στις βιώσιμες λύσεις κλιματισμού εσωτερικών χώρων, κάνει σημαντικά βήματα για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.
Η λήψη ορθών αποφάσεων και η εξέταση του μακροπρόθεσμου αντίκτυπου των ενεργειών μας αποτελούν το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον. Στην Purmo, η βιωσιμότητα είναι προτεραιότητα, με στόχο τη μείωση και εξάλειψη του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, τη βελτίωση των λύσεων και την ενίσχυση της ευημερίας των υπαλλήλων και των κοινοτήτων. Στοχεύοντας σε ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2050, η Purmo κάνει σημαντικά βήματα προς τη βιωσιμότητα, μεταξύ άλλων με την αντιστάθμιση CO₂ στην παραγωγή ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων.
 

Η εταιρεία αναγνωρίζει την πολυπλοκότητα της πορείας προς τη βιωσιμότητα, προωθώντας πρωτοβουλίες σε τομείς όπως η θέρμανση και ψύξη, που καταναλώνουν το 64,9% της ενέργειας στα ευρωπαϊκά νοικοκυριά. Η Purmo προμηθεύεται υλικά όπως χάλυβα με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, ενώ δεσμεύεται να χρησιμοποιεί χάλυβα σχεδόν μηδενικών εκπομπών από το 2026, μειώνοντας τις εκπομπές CO₂ έως και 95%. Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει σε καινοτόμες μεθόδους παραγωγής «πράσινου χάλυβα» και ξεκίνησε την παραγωγή θερμαντικών σωμάτων με αντιστάθμιση άνθρακα.
 

Η Purmo παραμένει προσηλωμένη στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, με στόχους που έχουν εγκριθεί από το Science Based Targets Initiative (SBTI). Η εταιρεία ενθαρρύνει τη συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ενώ υποστηρίζει επαγγελματίες HVAC και τελικούς χρήστες, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις και ακριβείς πληροφορίες για τη βιωσιμότητα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>