Ζεστοί χώροι, χωρίς να ανάψεις τη θέρμανση!

23.706 επισκέψεις στο άρθρο

Με την εξωτερική θερμομόνωση εξασφαλίζεις ζεστούς χώρους για αρκετές ώρες μετά την απενεργοποίηση του συστήματος θέρμανσης, μειώνεις την κατανάλωση καυσίμου και εξοικονομείς έως και 60% των χρημάτων που θα έδινες υπό άλλες συνθήκες!

KNAUF
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.
Τοποθετώντας θερμομόνωση στο εξωτερικό του κτιρίου σας επιτυγχάνεται μείωση των εξόδων θέρμανσης έως και 60%!
Η εξωτερική θερμομόνωση περιορίζει τις θερμικές απώλειες των χώρων. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι περιορίζεται και η ανάγκη για non stop χρήση του συστήματος θέρμανσης και κατ επέκταση μειώνεται η κατανάλωση. Το αποτέλεσμα;  Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας έως και 60% !

 Η εξωτερική θερμομόνωση εξαλείφει τις θερμογέφυρες! Τι σημαίνει αυτό; Η εξωτερική θερμοκρασία δεν περνά στο εσωτερικό!
Θερµογέφυρες είναι τα σηµεία ή οι επιφάνειες του κελύφους τα οποία στα οποία τα δομικά στοιχεία του κτιρίου παρουσιάζουν μειωμένη θερμική αντίσταση, συγκριτικά με τις υπόλοιπες επιφάνειες. Με την τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης το κτίριο θωρακίζεται και αποτρέπεται η μεταφορά της εξωτερικής θερμότητας στο εσωτερικό !
 
Ακόμη και αν δεν θερμαίνετε το χώρο σας , αυτός παραμένει ζεστός !
Η τοποθέτηση θερμομόνωσης εξωτερικά επιτρέπει στους τοίχους να αποθηκεύσουν την θερμότητα που εκλύεται  όσο λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης . Με την αξιοποίηση της θερμοχωρητικότητας των δομικών στοιχείων εξασφαλίζεται θερμική άνεση για αρκετές ώρες μετά την απενεργοποίηση του συστήματος.  

Η εξωτερική θερμομόνωση προσφέρει στο κτίριό σας μεγάλη αντοχή στο χρόνο
Το σπίτι σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο, τις βροχές, τις ακραίες θερμοκρασίες και όλες τις καιρικές μεταβολές. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα εμφάνισης ρωγμών και σχισμών, αυξάνεται η διάρκεια ζωής του κτιρίου και ανεβαίνει η αξία του ακινήτου!

Εσείς το σκέφτεστε ακόμα; 

MAPEI HELLAS S.A.