Το νέο σύστημα 76AD MD είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν κομψά παράθυρα υψηλής τεχνολογίας

Λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς, η ΚΒΕ από το 1995 έως το 2000, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές, την έρευνα και την παραγωγή

Εμπειρία και καινοτομία

Διαβάστηκε από 1890 αναγνώστες -

Τα κουφώματα βρίσκονται μεταξύ των πιο σημαντικών δομικών υλικών, καθώς επηρεάζουν άμεσα την ενεργειακή κατάταξη του κτιρίου.

 
Ενεργειακά κουφώματα - Η έξυπνη και αξιόπιστη επιλογή

Η Εταιρεία ΚΒΕ έχει μπει σε μια δημιουργική πορεία επένδυσης στον ανθρώπινο παράγοντα, στους συνεργάτες αλλά και στην υψηλή τεχνολογία, προσφέροντας στην αγορά των συνθετικών παραθύρων ποιότητα και τεχνογνωσία, ενώ αναπτύσσεται με αλματώδεις ρυθμούς διευρύνοντας συνεχώς τις αγορές της.

Σίγουρα η επιλογή του κατάλληλου συστήματος κουφωμάτων είναι προσωπικό θέμα και αντικατοπτρίζεται από την οικονομική κατάσταση και την αισθητική του καταναλωτή, αλλά και από τις απαιτήσεις του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί.

Η τεχνολογία και τεχνογνωσία σήμερα είναι σε θέση να δίνει λύσεις σχεδόν σε όλες τις αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις. Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο να κατανοήσει ο ιδιοκτήτης ότι με την τοποθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος κουφωμάτων, εξασφαλίζει χρήματα στην τσέπη του, αυξημένη ποιότητα διαβίωσης στο χώρο του και προστασία στο περιβάλλον.

Το νέο προϊόν της ΚΒΕ έρχεται για να κάνει την διαφορά στα ενεργειακά κουφώματα.

Το νέο σύστημα 76 AD MD με συντελεστή 1,1-0,89 παρουσιάζει μια κομψότητα, σε συνδυασμό με πολύ καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, υψηλή σταθερότητα και ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Παρέχει τη βέλτιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση εκτός από λειτουργική αξιοπιστία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΚΒΕ πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ