Επίλεξε νέα χρώματα που αντέχουν τα πάντα!

Διαβάστηκε από 6525 αναγνώστες -

Οι νέες τεχνολογίες χρωμάτων προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και αποφυγή περιττών εξόδων στη θέρμανση ή ψύξη ενός κτιρίου. Έχουν νανοσωματίδια που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία, προσφέρουν θερμομόνωση και προστασία από την υγρασία. Βάψε τώρα με ενεργειακά χρώματα!

 
  • Τα θερμομονωτικά  χρώματα είναι μια πρακτική λύση για να μειώσουμε κατά πολύ την ενέργεια που σπαταλάμε κυρίως για την ψύξη του χώρου μας το καλοκαίρι
Τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά χρώματα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ως ισχυρή μόνωση, δυσκολεύοντας την είσοδο και την έξοδο της θερμότητας από και προς το εσωτερικό του κτιρίου.
Είναι μια εύκολη και πρακτική λύση για να μειώσουμε κατά πολύ την ενέργεια που σπαταλάμε κυρίως για την ψύξη του χώρου μας το καλοκαίρι. Είναι βασικό συστατικό για τα κτίρια μηδενικής κατανάλωσης.
 
  • Βγήκαν και νανοχρώματα με μικροσωματίδια που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία
Τα μικροσωματίδια των νανοχρωμάτων έχουν την ικανότητα να αντανακλούν πάνω από το 90% της ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτό συμβαίνει διότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν στα πάρα πολλά μικρά σωματίδια και αντανακλώνται.
Προσδίδουν έτσι, θερμομονωτικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι.
Με αυτό τον τρόπο μπορούν να προσφέρουν μείωση της θερμοκρασίας ακόμη και κατά 2 με 4 βαθμούς το καλοκαίρι, και λειτουργούν ως συμπλήρωμα για υγρομόνωση. Ειδικά σε περιπτώσεις παλαιότερων κτισμάτων που δεν έχουν την κατάλληλη μόνωση, τα εν λόγω χρώματα είναι μια οικονομική και αποτελεσματική λύση.
  • Υπάρχουν οικολογικά χρώματα τα οποία αντέχουν κατά πολύ σε φθορές και έχουν μεγάλη απόδοση, προστατεύοντας το περιβάλλον
Τα οικολογικά χρώματα είναι «φιλικά» προς τον καταναλωτή, ανταποκρίνονται όμως και στις ανάγκες του περιβάλλοντος, μειώνοντας αισθητά την επιβάρυνσή του, ενώ δεν υστερούν καθόλου σε απόδοση και αντοχές.
 Παρουσιάζουν πολύ μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τα απλά χρώματα, ενώ εξασφαλίζουν υψηλή κάλυψη ανά μονάδα επιφανείας, μεγάλη απόδοση στη χρήση τους και σημαντική αντοχή σε φθορές.
Ένα χρώμα, για να θεωρηθεί οικολογικό θα πρέπει να ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε όλη την διάρκεια ζωής του, από τη διαδικασία παραγωγής μέχρι τη χρήση και εφαρμογή του, αλλά και την τελική επαφή του με το περιβάλλον. 
  • Με τα νέα ενεργειακά χρώματα έχεις προστασία και από τη υγρασία
Διατηρούν τις ιδιότητες τους από -20 βαθμούς Κελσίου έως 80. Εφαρμόζονται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια. Δημιουργούν μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική στις εξωτερικές συνθήκες. Καλύπτουν λοιπόν, τέλεια τις μικρορωγμές στις επιφάνειες των εξωτερικών τοίχων προσφέροντας έτσι εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.

Τι κερδίζουμε από την χρήση τους;
Η χρήση των ενεργειακών χρωμάτων στην κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός κτιρίου, προσφέρει σημαντικά οφέλη στον κάθε καταναλωτή, καθώς εξασφαλίζουν:
 
  1. αποτελεσματική θερμομόνωση και υγρομόνωση
  2. εξοικονόμηση ενέργειας
  3. περιορίζουν τα πάγια έξοδά μας
  4. προστατεύουν το περιβάλλον
  5. προσφέρουν αισθητική βελτίωση του χώρου μας
 
Πως σου φαίνονται; Μήπως έχεις  ήδη βάψει με νανοχρώματα;
Είσαστε ευχαριστημένοι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

  • Χρωματίστε με οικολογικά χρώματα VECHRO

    Τα οικολογικά, άοσμα και ανθεκτικά χρώματα της Vechro είναι κατάλληλα για κάθε εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια! Η Vechro προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής με άριστη αντοχή στο χρόνο και συμμορφωμένα με τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια! τηλ: 210-4816101-3 Περισσότερα