Επίλεξε φυσικό αέριο και επωφελήσου από την επιδότηση της ΕΔΑ Αττικής!

Διαβάστηκε από 6765 αναγνώστες -

Με το φυσικό αέριο εξοικονομείς 50% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα και εξασφαλίζεις ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο. Εκμεταλλεύσου την επιδότηση της ΕΔΑ Αττικής που ξεκίνησε τον Απρίλιο και «κέρδισε» μειώσεις στο κόστος εγκατάστασης!

 
  • Στις 3 Απριλίου ξεκίνησε το πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης φυσικού αερίου από την ΕΔΑ Αττικής.
Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, το πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου από την ΕΔΑ Αττικής με όφελος έως 3.000 ευρώ για μία πολυκατοικία και 750ευρώ για ένα διαμέρισμα.

Η ΕΔΑ Αττικής, ανταποκρινόμενη στα συνεχή αιτήματα των καταναλωτών για πρόσβαση σε οικονομική και αποδοτική θέρμανση, επιδοτεί απευθείας στον καταναλωτή μέρος του συνολικού κόστους μετατροπής της υπάρχουσας εσωτερικής εγκατάστασης θέρμανσης σε αντίστοιχη φυσικού αερίου.
Το νέο πρόγραμμα επιδότησης απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές (κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση) που υπογράφουν σύμβαση σύνδεσης από τις 3 Απριλίου 2017 και μετά και ισχύει μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού, που ανέρχεται στα 4,7 εκατ. ευρώ.
 
 
  • Το  φυσικό αέριο προσφέρει εξοικονόμηση 40%, σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης και 50% έναντι του ηλεκτρικού ρεύματος. Σε συμφέρει!
Η χρήση φυσικού αερίου στην οικιακή θέρμανση (με λέβητες συμπύκνωσης κλπ) μειώνει τα έξοδα θέρμανσης κατά 40% και οι αποδόσεις φτάνουν το 110%. Όλες οι βασικές ανάγκες μιας οικίας μπορούν να καλυφθούν με την χρήση φυσικού αερίου και να εξοικονομηθεί ενέργεια και κόστος που ξεπερνά το 50%.
 
  • Τα νέα μηχανήματα παραγωγής ζεστού νερού  με φυσικό αέριο σου εξασφαλίζουν ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο! Τέλος οι αναμονές!
Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης  επιτρέπουν την παροχή ζεστού νερού 24 ώρες το 24ωρο. Συνήθως χρησιμοποιούνται ταχυθερμοσίφωνες φυσικού αερίου ή  boiler αποθήκευσης φυσικού αερίου και επιτυγχάνεται εξοικονόμηση έως και 40% σε σχέση με ένα boiler πετρελαίου και έως 60% σε σχέση με ένα θερμοσίφωνα.
 
  • Το φυσικό αέριο είναι απόλυτα ασφαλές. Οι συσκευές που λειτουργούν με φυσικό αέριο έχουν δικλείδες ασφαλείας για να διακόπτεται αμέσως η παροχή. Με λίγα λόγια και αξιοπιστία και ασφάλεια!
Οι περισσότερες  συσκευές που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη λειτουργία τους, διαθέτουν διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες (αισθητήρες, διακόπτες κ.τ.λ.) έτσι ώστε να διακόπτεται η παροχή αερίου σε περίπτωση πιθανότητας βλάβης ή διαρροής όταν δεν υπάρχει καύση. Ως εκ τούτου, η επιλογή των εν λόγω συσκευών είναι πλέον απόλυτα ασφαλής για κάθε καταναλωτή. Τέλος, το δίκτυο εγκατάστασης του φυσικού αερίου διαθέτει ειδικές βαλβίδες ασφαλείας και ανεξάρτητοι αισθητήρες πέραν της συσκευής μπορούν να προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ