Η Thermovent Hellas διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο «Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης PURMO»

Η Thermovent Hellas διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο «Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης PURMO»

(14/10/2024)

- Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 40 μηχανολόγοι μηχανικοί
- Από τις σημαντικότερες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας
- Παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες λύσεις & τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης της PURMO
- Έμφαση στην εξαιρετική ενεργειακή απόδοση & την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας

Η Thermovent Hellas διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάριο με θέμα «Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης PURMO» στο CEO ClubHouse, στο Παλαιό Φάληρο. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 40 μηχανολόγοι μηχανικοί από τις σημαντικότερες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες λύσεις και τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης της PURMO, με έμφαση στην εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας που προσφέρουν. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την άνεση και την ποιότητα ζωής σε κάθε χώρο, παρέχοντας ταυτόχρονα λύσεις βιώσιμης θέρμανσης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ακολούθησε δείπνο, που παρείχε το γνωστό catering Δειπνοσοφιστήριον, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ειδικούς της PURMO και της Thermovent Hellas, καθώς και άλλους επαγγελματίες του χώρου. Η βραδιά αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις τελευταίες τάσεις και τις νέες λύσεις στην αγορά θέρμανσης.
 

Η Thermovent Hellas, με τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις θέρμανσης, θα συνεχίσει να διοργανώνει δράσεις, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου και την προώθηση τεχνολογιών που συμβάλλουν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και στην εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών.

THERMOVENT Hellas A.E
Κ. Μεταξά 5, Αλιμος
Καλέστε: 210 9887400
Δείτε: www.thermovent.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/thermovent/