Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει από μια μεγάλη γκάμα επιλογών για όλες τις ανάγκες

Η γνώση είναι ...οικονομία

Διαβάστηκε από 2532 αναγνώστες -

Ο πιο απλός και προσιτός τρόπος να κάνετε εξοικονόμηση είναι να μονώσετε τον χώρο σας. Δείτε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την θερμομόνωση κτιρίων.

 
Τα υλικά και η τεχνογνωσία αναπτύσσεται συνεχώς παρουσιάζοντας μας νέους τρόπους και λόγους για την θερμομόνωση του χώρου μας.
 1. Ένα κτίριο που δεν είναι μονωμένο σωστά δημιουργεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα μας. Όταν ο χώρος μας δεν μας παρέχει θερμική άνεση και δυσκολεύει κάθε δραστηριότητά μας είτε αυτό είναι διασκέδαση είτε εργασία. Επίσης όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε έναν χώρο που «μπάζει» αυτό αποτελεί κίνδυνο για την υγεία μας.
 2. Στην Ελλάδα το 36% της συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται είναι από τα κτίρια και από αυτό το 36% το 73% δαπανάται για την θέρμανση και για ζεστό νερό. Φανταστείτε πόση ενέργεια πάει χαμένη και πόσο οικονομία μπορούμε να κάνουμε αν μονώσουμε σωστά το χώρο μας.
 3. Συμφέρει την τσέπη σας. Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% θερμομονώνοντας σωστά το χώρο σας. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που θα χρειάζεστε για να φέρεται το σπίτι σας σε μια θερμοκρασία που θα είναι ιδανική για σας είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι ελαττώνεται τουλάχιστον στα μισά με αποτέλεσμα να έχετε σταθερά λιγότερα έξοδα.
 4. Η εξωτερική θερμομόνωση προστατεύει και ειδικά το κτίριο από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία  μειώνοντας έτσι την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μειώνονται και οι εργασίες που χρειάζονται για την συντήρηση και επισκευή αυτών άρα και ακόμα περισσότερη οικονομία για εσάς.
 5. Η τεχνογνωσία στην Ελλάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που μπορούν να κάνουν πολύ ποιοτική δουλειά αφού υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία. Συχνά θα βρείτε καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού και την δικιά σας ποιοτικά και για πολλά χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 • Η θερμομόνωση έχει όνομα.

  Η Knauf Insulation από τους πιο μεγάλους παραγωγούς μονωτικών υλικών, παγκοσμίως. Τοp προϊόντα της: Πετροβάμβακας, Φυσικός Ορυκτοβάμβακας, πλάκες από ξυλόμαλλο, διαπνέουσες μεμβράνες και πολυστερίνη. τηλ: 2109310567 Περισσότερα
 • Εξοικονομούμε ενέργεια και χρήμα!

  Υπεργολαβία Δημοσίων Έργων και Εμπορική Προώθηση και Πώληση ειδικού Εξοπλισμού κατοικιών. Αναλαμβάνει την ένταξή σας στο «Εξοικονομώ Kατ΄ οίκον». τηλ: 22990 22932 Περισσότερα
 • Νανοτεχνολογία για προστασία τοιχοποιίας

  Νανοτεχνολογία για προστασία μαρμάρων, γρανιτών και τοιχοποιίας από τους λεκέδες χρωμάτων graffiti Το SurfaPore AG από τη Nanophos εφαρμόζεται εύκολα στις υπάρχουσες, ή καινούργιες επιφάνειές σας και δημιουργεί μία αδιάβροχη επίστρωση σφραγίζοντας τους μικρότερους πόρους των επιφανειών καθίστώντας εύκολο το καθάρισμα από χρώμα graffiti. τηλ: 22920 69312 Περισσότερα