Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει από μια μεγάλη γκάμα επιλογών για όλες τις ανάγκες

Η γνώση είναι ...οικονομία

Διαβάστηκε από 2763 αναγνώστες -

Ο πιο απλός και προσιτός τρόπος να κάνετε εξοικονόμηση είναι να μονώσετε τον χώρο σας. Δείτε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την θερμομόνωση κτιρίων.

 
Τα υλικά και η τεχνογνωσία αναπτύσσεται συνεχώς παρουσιάζοντας μας νέους τρόπους και λόγους για την θερμομόνωση του χώρου μας.
  1. Ένα κτίριο που δεν είναι μονωμένο σωστά δημιουργεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα μας. Όταν ο χώρος μας δεν μας παρέχει θερμική άνεση και δυσκολεύει κάθε δραστηριότητά μας είτε αυτό είναι διασκέδαση είτε εργασία. Επίσης όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε έναν χώρο που «μπάζει» αυτό αποτελεί κίνδυνο για την υγεία μας.
  2. Στην Ελλάδα το 36% της συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται είναι από τα κτίρια και από αυτό το 36% το 73% δαπανάται για την θέρμανση και για ζεστό νερό. Φανταστείτε πόση ενέργεια πάει χαμένη και πόσο οικονομία μπορούμε να κάνουμε αν μονώσουμε σωστά το χώρο μας.
  3. Συμφέρει την τσέπη σας. Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% θερμομονώνοντας σωστά το χώρο σας. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που θα χρειάζεστε για να φέρεται το σπίτι σας σε μια θερμοκρασία που θα είναι ιδανική για σας είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι ελαττώνεται τουλάχιστον στα μισά με αποτέλεσμα να έχετε σταθερά λιγότερα έξοδα.
  4. Η εξωτερική θερμομόνωση προστατεύει και ειδικά το κτίριο από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία  μειώνοντας έτσι την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μειώνονται και οι εργασίες που χρειάζονται για την συντήρηση και επισκευή αυτών άρα και ακόμα περισσότερη οικονομία για εσάς.
  5. Η τεχνογνωσία στην Ελλάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που μπορούν να κάνουν πολύ ποιοτική δουλειά αφού υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία. Συχνά θα βρείτε καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού και την δικιά σας ποιοτικά και για πολλά χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ