Η τελειότητα στα κουφώματα είναι  «Best of the best»

Η τελειότητα στα κουφώματα είναι  «Best of the best»

  • Η τελειότητα στα κουφώματα είναι  «Best of the best»
  • Η τελειότητα στα κουφώματα είναι  «Best of the best»

Η τελειότητα στα κουφώματα είναι «Best of the best»

1.266 επισκέψεις στο άρθρο (19/09/2024)

- Το ARTEVO από τη REHAU Window Solutions είναι ο νικητής του Iconic Award 2024
- Υψηλή ποιότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και βιωσιμότητα
- Η απόδοση 360 μοιρών του ARTEVO είναι σημαντικός παράγοντας επιτυχίας για το καινοτόμο premium σύστημα κουφωμάτων

REHAU

«REHAU ARTEVO: Η τελειότητα στα κουφώματα»

Αυτός είναι ο τίτλος της συμμετοχής με την οποία η REHAU Window Solutions έκανε αίτηση για το πολυπόθητο Iconic Award 2024. Η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι η REHAU Window Solutions είναι ένας από τους νικητές: Το premium σύστημα παραθύρων ARTEVO είναι "Best of the best" στην κατηγορία "Product - Building Technologies". Ανάλογα με τις υποβολές, η κριτική επιτροπή απονέμει το πολύ 15 βραβεία για το "Best of the Best".
 

Frank Zimmermann: Οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές επωφελούνται από την υπόσχεση απόδοσης 360° του επαναστατικού συστήματος παραθύρων ARTEVO
«Το Iconic Award 2024 αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόση προστιθέμενη αξία προσφέρει το ARTEVO σε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Επωφελούνται από την υπόσχεση απόδοσης 360° του καινοτόμου συστήματος παραθύρων, τη μέγιστη σταθερότητα χάρη στη χρήση του σύνθετου υλικού ινών RAU-FIPRO X και τις κομψές γραμμές που επιτρέπουν μέγιστη εισροή φυσικού φωτός. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το βραβείο, διότι το πετύχαμε σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερα βιώσιμη ιδέα προϊόντος. Το πιστοποιητικό παθητικής κατοικίας δείχνει ότι το ARTEVO συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη φάση χρήσης του κτιρίου. Η χρήση έως και 75 τοις εκατό ανακυκλωμένου υλικού, η εκτεταμένη αποφυγή των ενισχύσεων από χάλυβα και ο φιλικός προς την ανακύκλωση σχεδιασμός καθιστούν το ARTEVO μοναδικό όσον αφορά τη βιωσιμότητα. Το Iconic Award αποτελεί επίσης μια πολύτιμη αναγνώριση της εντατικής και εστιασμένης εργασίας που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του έργου μαζί με επιλεγμένους εταίρους της REHAU», λέει ο Frank Zimmermann, Chief Technology Officer (CTO) της REHAU Window Solutions.
 

Peter Kotzur: Το ARTEVO αντιπροσωπεύει την προηγμένη τεχνολογική τεχνογνωσία και συνδυάζει καινοτομία και πρόοδο. Έτσι δημιουργούνται κουφώματα στην εντέλεια.
«Το ARTEVO είναι ήδη σύμβολο χάρη στον διαχρονικό, μοντέρνο και τέλεια διαμορφωμένο σχεδιασμό του. Το σύστημα premium 360° αντιπροσωπεύει την προηγμένη τεχνολογική τεχνογνωσία και συνδυάζει την καινοτομία με την πρόοδο: η τελειότητα στα κουφώματα, με προστιθέμενη αξία για κάθε επαγγελματία παραθύρων. Το γεγονός ότι το ARTEVO τιμήθηκε φέτος με το Iconic Award υπογραμμίζει πώς το ARTEVO δίνει στους συνεργάτες και τους πελάτες μας σημαντική ώθηση στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Η REHAU Window Solutions παραμένει ηγέτης και δημιουργός επιτυχημένων επιχειρηματικών μοντέλων για τον κλάδο καθώς και ο σταθερός premium συνεργάτης για σχέδια βιώσιμα και διαχρονικά», λέει ο Peter Kotzur, Διευθυντής Marketing της REHAU Window Solutions.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>