H λύση για την εξοικονόμηση ενέργειας!

    34.741 επισκέψεις στο άρθρο

    Μπόιλερ με Αντλία Θερμότητας για ζεστό νερό χρήσης από την εταιρεία Mechanical Solutions.

    Εκμεταλλεύεται την θερμότητα του απορροφούμενου αέρα (περιβάλλον) έως και 70% για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, COP 3,4).

    Είναι μία πλήρης συσκευή, έτοιμη για σύνδεση και αποτελείται από το boiler ζεστού νερού χρήσης, το ψυκτικό υγρό (R 134a), την Αντλία Θερμότητας καθώς και όλους τους αυτοματισμούς για την λειτουργία και την επιτήρησή της.
     
    * Δυνατότητα συμπληρωματικής λειτουργίας όπως αφύγρανση χώρου, εξαερισμού και δροσισμό του αέρα κατά την λειτουργία της Αντλίας Θερμότητας.
    * Ρύθμιση επιθυμητής θερμοκρασίας νερού έως 60°C με την λειτουργία της Αντλίας Θερμότητας.
    * Δυνατότητα σύνδεσης μίας εξωτερικής πηγής θερμότητας (π.χ ηλιακός συλλέκτης, λέβητας) μέσω του ενσωματωμένου εναλλάκτη. Αντίσταση: 1500W.
    * Οι Αντλίες Θερμότητας Ζεστού Νερού Χρήσης ЕCOPLUS κερδίζουν την θερμαντική τους ενέργεια για το ζεστό νερό από τον περιβάλλοντα αέρα εσωτερικά του σπιτιού καθώς και από την αναπτυσσόμενη θερμοκρασία διαφόρων συσκευών π.χ από το υπόγειο όπου βρίσκεται η εγκατάσταση του καυστήρα ή διαφόρων ηλεκτρικών συσκευών.

    Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν με χαμηλό κόστος αλλά επίσης δίνουν την δυνατότητα για αφύγρανση του χώρου ή και δροσισμού κάποιου άλλου αφού εκλύουν δροσερό αέρα κατά την λειτουργία τους. Μπορεί να τοποθετηθεί παντού αλλά ένα στεγνό υπόγειο είναι ιδανικό.
     
     
    MECHANICAL SOLUTIONS 
    Τηλ.: 211-4056400, 2810-335540, 28410-23150
    www.mechanicalsolutions.gr
     
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MECHANICAL SOLUTIONS πατήστε εδώ.

    CALPAK Α.Ε.
    ECONOMY GREEN ENERGY
    ΜΑΛΤΕΖΟΣ
    ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΕ
    ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ
    ΡΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ROUTIS KLIMATISMOS