Νέα σειρά Fusion Line από την Aluminco

Διαβάστηκε από 1559 αναγνώστες -

Τη σειρά Fusion Line και τα μοντέλα που προστίθενται στη σειρά Open Air, παρουσίασε η Aluminco, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Glasstec 2016.

 
Για ακόμη μια χρονιά η συμμετοχή της Aluminco στην Διεθνή Έκθεση Glasstec 2016 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το περίπτερο σε χρωματισμούς λευκού και γκρι, σε μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, ανέδειξε τις καινούργιες σειρές προϊόντων Aluminco. «Ναυαρχίδα» αποτέλεσε η νέα σειρά Open Air, καθώς παρουσιάστηκαν όλοι οι νέοι τύποι και εφαρμογές, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάστηκε και η νέα σειρά Fusion που κέρδισε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των επισκεπτών. Ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών και οι νέες συνεργασίες που προέκυψαν από τη φετινή συμμετοχή επικύρωσαν τη σωστή απόφαση της εταιρείας για νέα στροφή στην στρατηγική προς μεγαλύτερη εξωστρέφεια και συμμετοχή σε σημαντικές Διεθνούς κύρους Εκθέσεις.

Νέα σειρά Fusion Line

Στη μεγάλη «οικογένεια» καγκέλου της Aluminco έρχεται να προστεθεί η σειρά Fusion Line. Η καινούργια σειρά πήρε το όνομά της από το ιδιότητά της να συνδυάζει με αρμονία αλλά και φαντασία το γυαλί με το αλουμίνιο σε αναρίθμητους συνδυασμούς, ενώ την ίδια στιγμή να παραμένει απέριττη, προσιτά πολυτελής και ιδιαίτερα όμορφη. Στη νέα αυτή σειρά ανήκουν οι εξής τύποι:
  • Orbit
  • Elxis
  • Synthesis
Ο κάθε τύπος έχει το δικό του χαρακτήρα προτείνοντας σας πρωτοποριακά δεσίματα που δίνουν τη δυνατότητα ελάχιστης παρέμβασης αλουμινίου μεταξύ δύο ή περισσοτέρων γυάλινων επιφανειών, συνθέσεις που άλλοτε αναδεικνύουν τα μέρη του αλουμινίου και άλλοτε το γυαλί σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνα κατασκευή. H σειρά Fusion Line προστίθεται στη οικογένεια καγκέλων της εταιρείας:
  • Crystal line
  • Open Air
  • Classic line
  • F50 Inox line
Νέα μοντέλα προστίθενται στη σειρά Open Air

Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air προσφέρουν την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.
Στη μοντέρνα και κομψή σχεδίαση της έκδοσης Thea, έρχεται να προστεθεί μια κομψή και μοντέρνα οριζόντια κουπαστή τόσο στο σταθερό όσο και στο κινούμενο τμήμα. Η κουπαστή τοποθετείται απευθείας πάνω στο γυαλί, προσφέροντας ένα υπέροχο αισθητικά φινίρισμα ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και επιφάνεια κατά την χρήση του και φέρει το όνομα Open Air Plus.
To Open Air Ultra+ διατίθεται με μια επιπλέον τραβέρσα που παρέχει περισσότερη αντιανεμική προστασία και στιβαρότητα στο σύστημα. Η τραβέρσα πλαισιώνεται τέλεια από τις ιδιαίτερες κολώνες του συστήματος και ταιριάζει απόλυτα με την ασφάλεια και το εξαιρετικό φινίρισμα που προσδίδει η οριζόντια κουπαστή.
Όλα τα μοντέλα Open Air χαρακτηρίζονται από την κομψότητα και τις λιτές γραμμές σχεδίασης, ενώ στο σύνολό τους, έχουν ως κύριο πλεονέκτημα, τη στιβαρότητα, την ευκολία στη χρήση και τη minimal γραμμή.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ