Κρίνεις, συγκρίνεις, αποφασίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, για να έχεις ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και άλλες υπηρεσίες με ένα εργαλείο - σύμμαχο που κερδίζει χρόνο και χρήμα.

Κρίνεις, συγκρίνεις, αποφασίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, για να έχεις ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και άλλες υπηρεσίες με ένα εργαλείο - σύμμαχο που κερδίζει χρόνο και χρήμα.

Σύγκρινε τις τιμές παρόχων ενέργειας με ένα κλικ!

4.046 επισκέψεις στο άρθρο

Ζούμε στην εποχή των εφαρμογών και αυτό σημαίνει ό,τι μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη με κάποια διαδικτυακά εργαλεία, αρκεί να ξέρουμε ό,τι υπάρχουν.

Ένα τέτοιο εργαλείο -  σύμμαχος που κερδίζει χρόνο και χρήμα, σχετικά με την αναζήτηση του παρόχου ενέργειας που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις ένα διαδικτυακό εργαλείο που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη

Kοινοποίησε το »


Το πολύτιμο εργαλείο σύγκρισης τιμών της ΡΑΕ!

Ένα πολύτιμο εργαλείο-εφαρμογή έχει αναπτύξει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) στην ιστοσελίδα της και στην ενότητα ψηφιακές υπηρεσίες. Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή με τίτλο Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών έρχεται να λύσει τα χέρια σου, καθώς γλιτώνεις και αρκετό χρόνο, αλλά και χρήμα, στη προσπάθεια αναζήτησης του παρόχου ενέργειας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Κρίνεις, συγκρίνεις, αποφασίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου

Πιο συγκεκριμένα , οι οικιακοί και επαγγελματίες καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και φυσικού αερίου μπορούν να προχωρήσουν στην επιλογή δικών τους κριτηρίων και αναγκών ανάμεσα από δεκάδες προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να κρίνεις, να συγκρίνεις και να αποφασίσεις μέσα από το σύνολο των τιμολογίων που προσφέρονται στην αγορά από τους προμηθευτές ενέργειας.

Μέσα και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της  ΡΑΕ, δίνεται έμφαση στην εξυπηρέτηση και προστασία των καταναλωτών χαμηλού εισοδήματος και για αυτό το λόγο ενσωμάτωσε στο εργαλείο και τις εκπτώσεις των δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ).

Τέλος, στο πλαίσιο της γενικότερης ενδυνάμωσης του καταναλωτή στην προσφερόμενη πληροφορία, συμπεριλαμβάνεται και το κόστος των ρυθμιζόμενων χρεώσεων που αποτελούν μέρος του συνολικού κόστους ενέργειας.
 
Εσύ επισκέφτηκες τον ιστότοπο της ΡΑΕ για να αναζητήσεις το Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών;

Δες περισσότερα και ενημερώσου με ένα κλικ στη Digital Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξοικονόμησης 2021!
 
 

Kοινοποίησε το »