Θέρμανση με συνέπεια

Διαβάστηκε από 2217 αναγνώστες -

Η ΗΜ ΘΕΡΜΑΝΣΗ υποστηρίζει με συνέπεια πριν και μετά την πώληση από το εξειδικευμένο προσωπικό της , για όλο το φάσμα των προϊόντων και εφαρμογών, αλλά και με άμεση παράδοση, τους πελάτες της.

 
 H εταιρεία ΗΜ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε το 1987 από τους αδερφούς Ηλία και Μάρκο Παπακωνσταντίνου με ιστορικό κατασκευαστικής εταιρείας από το 1970.

Δραστηριοποιείται με αντιπροσωπείες, εισαγωγές και χονδρικό εμπόριο ειδών θέρμανσης, ύδρευσης, αποχέτευσης, κλιματισμού και φυσικού αερίου. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει ποιότητα υλικών στους πελάτες της, με εξαιρετικές και άψογες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους και διαθέτει αποθήκες, γραφεία και εκθεσιακό χώρο. Η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της σε δημόσια & ιδιωτικά έργα, νοσοκομεία, εκκλησίες καθώς και σε πολλά μοναστήρια της Ελλάδος, όπως στο ¶γιο Όρος.

Υποστηρίζει τα Ελληνικά Προιόντα αλλά και εισάγει μέρος των προϊόντων της από διάφορες εταιρείες του εξωτερικού ( Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία και άλλες χώρες ), με τις οποίες διατηρεί άψογη και μακρόχρονη συνεργασία. Είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των UPONOR MLCP SYSTEMS (σύνθετος σωλήνας πολλαπλών στρώσεων πλαστικού / μετάλλου, εξαρτημάτων, εργαλείων και τεχνικής υποστήριξης) .
 
Η κυρίαρχη θέση της ΗΜ ΘΕΡΜΑΝΣΗ στην αγορά των πολυστρωματικών σωλήνων ενισχύεται όχι μόνο με την κορυφαία ποιότητα αλλά και με την άμεση παράδοση των προϊόντων της.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ