Το φθηνότερο καύσιμο για θέρμανση και ζεστό νερό!

18.482 επισκέψεις στο άρθρο

Το φυσικό αέριο αποτελεί την έξυπνη επιλογή για συρρικνωμένους λογαριασμούς, ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο & πάμφθηνο μαγείρεμα. Όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια!

ENERGY SAVING - ΜΑΡΚΟΣ Π. ΑΛΙΚΑΡΗΣ
  • Το φυσικό αέριο είναι απόλυτα ασφαλές. Οι συσκευές που λειτουργούν με φυσικό αέριο έχουν δικλείδες ασφαλείας για να διακόπτεται αμέσως η παροχή και μπορεί να τις χειριστεί ο οποιοσδήποτε. Με λίγα λόγια και αξιοπιστία και ασφάλεια!
Οι περισσότερες  συσκευές που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη λειτουργία τους, διαθέτουν διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες (αισθητήρες, διακόπτες κ.τ.λ.) έτσι ώστε να διακόπτεται η παροχή αερίου σε περίπτωση πιθανότητας βλάβης ή διαρροής όταν δεν υπάρχει καύση. Ως εκ τούτου, η επιλογή των εν λόγω συσκευών είναι πλέον απόλυτα ασφαλής για κάθε καταναλωτή. Τέλος, το δίκτυο εγκατάστασης του φυσικού αερίου διαθέτει ειδικές βαλβίδες ασφαλείας και ανεξάρτητοι αισθητήρες πέραν της συσκευής μπορούν να προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια.
  • Τα νέα μηχανήματα παραγωγής ζεστού νερού  με φυσικό αέριο σου εξασφαλίζουν ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο! Τέλος οι αναμονές!
Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης  επιτρέπουν την παροχή ζεστού νερού 24 ώρες το 24ωρο. Συνήθως χρησιμοποιούνται ταχυθερμοσίφωνες φυσικού αερίου ή  boiler αποθήκευσης φυσικού αερίου και επιτυγχάνεται εξοικονόμηση έως και 40% σε σχέση με ένα boiler πετρελαίου και έως 60% σε σχέση με ένα θερμοσίφωνα.
  • Με φυσικό αέριο στην κουζίνα μειώνονται τα έξοδα κατά 70% συγκριτικά με αυτά της ηλεκτρικής κουζίνας. Ε, καλά… Όταν αποφασίσεις να μαγειρέψεις!
Οι εστίες δεν χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει. Η χρήση φυσικού αερίου στο μαγείρεμα μπορεί να επιτευχθεί με αντικατάσταση της παλαιάς κουζίνας με κουζίνα φυσικού αερίου (ελεύθερη ή εντοιχιζόμενη). Οι οικιακές συσκευές φυσικού αερίου φέρουν ασφαλιστικές διατάξεις ενώ επιτυγχάνουν εξοικονόμηση έως και 70% σε σχέση με τις ηλεκτρικές κουζίνες. Κοινώς, εξοικονομείς από παντού. Πολύ σημαντικό & όταν είσαι φοιτητής. Ε καλά, όταν αποφασίζεις να μαγειρέψεις…
  • Με φυσικό αέριο επιτυγχάνεται οικονομία στα έξοδα θέρμανσης της τάξεως του 40%
Το φυσικό αέριο προσφέρει την δυνατότητα αυτονομίας στη θέρμανση ενός  φοιτητικού διαμερίσματος προκειμένου να αποφευχθούν οι άσκοπες σπατάλες σε κόστος και ενέργεια αλλά και οι διαφωνίες με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές. Η οικονομία που επιτυγχάνεται στα έξοδα θέρμανσης είναι της τάξεως του 40%!