Το σπίτι σου μπάζει; Θέλει μόνωση

Διαβάστηκε από 4854 αναγνώστες -

Η θερμομόνωση των κτιρίων μειώνει την εμφάνιση βλαβών, εξοικονομεί ενέργεια μέχρι 70% και διευκολύνει την καθημερινότητα μας στο σπίτι.

 
Ο πιο απλός και προσιτός τρόπος να κάνετε εξοικονόμηση και να προστατεύσετε το κτίριο σας είναι να μονώσετε τον χώρο σας. Δείτε 4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την θερμομόνωση κτιρίων μιας και είναι η κατάλληλη εποχή.
 • Η εξωτερική θερμομόνωση μειώνει την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων
Η εξωτερική θερμομόνωση προστατεύει και ειδικά το κτίριο από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία  μειώνοντας έτσι την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μειώνονται και οι εργασίες που χρειάζονται για την συντήρηση και επισκευή αυτών άρα και ακόμα περισσότερη οικονομία για εσένα.
 • Ένα κτίριο που δεν είναι μονωμένο σωστά δημιουργεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα μας
Όταν ο χώρος μας δεν μας παρέχει θερμική άνεση τότε  δυσκολεύει κάθε δραστηριότητά, είτε αυτό είναι διασκέδαση είτε εργασία. Επίσης όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε έναν χώρο που «μπάζει» αποτελεί κίνδυνο για την υγεία μας προκαλώντας αρθριτικά, ρευματισμούς, πονοκεφάλους, δερματοπάθειες και ξερόβηχα.
 • Στην Ελλάδα το 36% της συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται είναι από τα κτίρια
Από αυτό το 36% το 73% δαπανάται για την θέρμανση και για ζεστό νερό. Φανταστείτε πόση ενέργεια πάει χαμένη και πόσο οικονομία μπορούμε να κάνουμε αν μονώσουμε σωστά το χώρο μας.
 • Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% θερμομονώνοντας σωστά το χώρο σας
Συμφέρει την τσέπη σας! Μιας και μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% , αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που θα χρειάζεστε για να φέρεται το σπίτι σας σε μια θερμοκρασία που θα είναι ιδανική για σας είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι ελαττώνεται τουλάχιστον στα μισά με αποτέλεσμα να έχετε σταθερά λιγότερα έξοδα.
 
Η τεχνογνωσία της θερμομόνωσης  στην Ελλάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που κάνουν ποιοτική δουλειά με την  κατάλληλη εμπειρία. Θα βρείτε εύκολα καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού και την δική σας, ποιοτικά και για πολλά χρόνια.
Εσείς πως έχετε μονώσει το κτίριο σας;
Πόσο απαραίτητη πιστεύετε ότι είναι η μόνωση για το σπίτι;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 • Στάθης

  Όταν το σπίτι είναι παλιό και έχει προβλήματα στατικότητας, τα οποία δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να διορθώσω, τη μόνωση θα σκεφτώ; Εδώ κινδυνεύει να πέσει το σπίτι να με πλακώσει και θα δώσω χρήματα για μόνωση, αντί να τα δώσω για σοβαρές επισκευές; Το δάνειο δεν είναι λύση. Είδαμε και αυτούς που πήραν δάνεια και δεν έχουν να τα αποπληρώσουν, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τι παθαίνουν σήμερα, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Προτιμώ λοιπόν ένα ετοιμόρροπο και χωρίς μόνωση σπίτι, παρά ένα χαμένο σπίτι.

    2
 • Γιάννης Γ

  Αν δεν γίνει απο το κτίσιμο του σπιτιού σωστή μόνωση και απο τα θεμέλια ακόμα , ολα τα μετέπειτα ειναι " μπαλώματα " και με μεγάλο κόστος. Και τα περισσότερα σπίτια σήμερα ειναι διαμερίσματα. Αν δεν κάνουν οι δίπλα σου και οι παραδίπλα σου μαζί με εσένα και αυτοί θερμομόνωση και κάνεις μόνο εσυ ειναι δώρον άδωρο.

    1

προτασεισ αγορασ: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ