Ενεργειακά κουφώματα: Η λύση σε δεκάδες προβλήματα

    23.388 επισκέψεις στο άρθρο

    Μια ξενοδοχειακή μονάδα έχει να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην ποιοτική διαμονή των πελατών της. Τα ενεργειακά κουφώματα δίνουν τη λύση σε αυτά τα προβλήματα, καθιστώντας την τοποθέτησή τους επιτακτική όσον αφορά τόσο για την εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και τις συνθήκες άνεσης μέσα στο ξενοδοχείο.
     
    Ηχομόνωση
    Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης, προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό τον προσωπικό χώρο από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Εξασφαλίζουν έτσι την πολυπόθητη ησυχία που αναζητούν όλοι οι πελάτες ενός ξενοδοχείου.
     
    Θερμομόνωση και εξοικονόμηση χρημάτων
    Τα σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το κτίριο από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες.
     
    Ασφάλεια
    Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του κτιρίου. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία.
     
     
     
    Αντοχή και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης
    Τα ενεργειακά κουφώματα παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δε χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ
    ARISTON
    ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)
    ΤΕΡΚΟΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ (TAIRCON ENERGY)
    CLIMATISM