Χρώματα με νανοτεχνολογία, εγγυούνται επιτυχία και μακροχρόνια αποτελέσματα

Χρωμάτισε το σπίτι σου με οικονομία!

9.725 επισκέψεις στο άρθρο

Έχουν μικροσωματίδια που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία, περιορίζουν την φωτιά, προσφέρουν θερμομόνωση και προστασία από την υγρασία και κρατάνε περισσότερο από τα απλά. Βάψε τώρα με νανοχρώματα!

VECHRO

Θα θελες να βάψεις το σπίτι σου με high tech χρώματα νέας γενιάς; Μη νομίζεις ότι θα τα πληρώσεις για χρυσά, τα χρώματα  με τη χρήση της νανοτεχνολογίας έχουν περίπου το ίδιο κόστος με τις απλές βαφές.

    Χρώματα με νανοτεχνολογία, εγγυούνται επιτυχία και μακροχρόνια αποτελέσματα

    Χρώματα με νανοτεχνολογία, εγγυούνται επιτυχία και μακροχρόνια αποτελέσματα

    Kοινοποίησε το »

  • Νανοχρώματα με μικροσωματίδια που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία
Τα μικροσωματίδια των νανοχρωμάτων έχουν την ικανότητα να αντανακλούν πάνω από το 90% της ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτό συμβαίνει διότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν στα πάρα πολλά μικρά σωματίδια και αντανακλώνται.
Προσδίδουν έτσι, θερμομονωτικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα-καλοκαίρι.
  • Σταματούν τη φωτιά
Τα νανοχρώματα είναι ιδανικά για τους εξωτερικούς τοίχους και σταματούν τη φωτιά. Έτσι, σε περίπτωση πυρκαγιάς του κτιρίου καθυστερούν την διάδοση της. Αυτό συμβαίνει διότι κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς σχηματίζουν αέρια που δεν καίγονται, µε αποτέλεσμα να απομακρύνουν  το οξυγόνο, εμποδίζοντας την  φωτιά να εξαπλωθεί.
  • Με τα νανοχρώματα έχεις προστασία και από τη υγρασία
Διατηρούν τις ιδιότητες τους από -20 βαθμούς Κελσίου έως 80. Εφαρμόζονται σε κάθε είδους νέα ή παλαιά επιφάνεια. Δημιουργούν μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική στις εξωτερικές συνθήκες. Καλύπτουν λοιπόν, τέλεια τις μικρορωγμές στις επιφάνειες των εξωτερικών τοίχων προσφέροντας έτσι εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.
  • Δεν κοστίζουν πολύ παραπάνω και κρατάνε περισσότερο από τα απλά χρώματα
Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μιας και δεν φθείρονται από τον ήλιο και την υγρασία όπως τα άλλα χρώματα. Το κόστος τους ξεκινά από τα 2ευρώ/τ.μ., ενώ τα αντίστοιχα συμβατικά κοστολογούνται στο 1ευρώ/τ.μ.

Πως σας φαίνονται; Μήπως εσείς έχετε ήδη βάψει με νανοχρώματα;
Είσαστε ευχαριστημένοι;

Kοινοποίησε το »