«Ασπίδα» μόνωσης στο σπίτι σου!

23.710 επισκέψεις στο άρθρο

Η θερμομόνωση των κτιρίων εξοικονομεί ενέργεια μέχρι 70%! Πάρε τις σωστές αποφάσεις για την μόνωση του σπιτιού σου. Καλύτερα να επιλέξεις το καλό αντί το φτηνό. Μάθε τώρα πως πρέπει να κινηθείς!

KNAUF
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.
Ο πιο απλός και προσιτός τρόπος να κάνετε εξοικονόμηση και να προστατεύσετε το κτίριο σας είναι να μονώσετε τον χώρο σας.
  • Γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα το 36% της συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται προέρχεται από την ενέργεια που δαπανούν τα κτίρια;
Από αυτό το 36% το 73% δαπανάται για την θέρμανση και για ζεστό νερό. Φανταστείτε πόση ενέργεια πάει χαμένη και πόσο οικονομία μπορούμε να κάνουμε αν μονώσουμε σωστά το χώρο μας.
  • Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% θερμομονώνοντας σωστά το χώρο σου.
Συμφέρει την τσέπη σας! Μιας και μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% , αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που θα χρειάζεστε για να φέρεται το σπίτι σας σε μια θερμοκρασία που θα είναι ιδανική για σας είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι ελαττώνεται τουλάχιστον στα μισά με αποτέλεσμα να έχετε σταθερά λιγότερα έξοδα.
 
Η τεχνογνωσία της θερμομόνωσης  στην Ελλάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που κάνουν ποιοτική δουλειά με την  κατάλληλη εμπειρία. Θα βρείτε εύκολα καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού και την δική σας, ποιοτικά και για πολλά χρόνια.
  • Ζήτα από την εταιρεία που θα επιλέξεις να μονώσει το κτίριο σου πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν τις αντίστοιχες δεξιότητες.
Να απευθύνεσαι σε έμπειρες εταιρείες του κλάδου και μάλιστα με πολύχρονη παρουσία στο χώρο. Αν και η πολύχρονη εμπειρία δεν είναι αναγκαία προϋπόθεση, σε συνδυασμό όμως με τα υπόλοιπα που σου προτείνουμε αποτελεί μία σχετική δικλείδα ασφαλείας. Επίσης, ζήτα πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν τις αντίστοιχες δεξιότητες, για παράδειγμα εκπαίδευση μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων ή πιστοποιήσεις κατά DIN ή ISO.
  • Μην επιλέγεις το φτηνό, δεν είναι απαραίτητα η σωστή επιλογή, μπορεί να σου γυρίσει τούμπα και να πληρώνεις μετά.
Καλό είναι να μην παίρνεις αποφάσεις για τεχνικά ζητήματα με βάση το χαμηλότερο κόστος. Αυτό συνήθως γυρίζει ως μπούμερανγκ στην τσέπη σου και μάλιστα πολύ σύντομα. Επέλεξε αυτό που θεωρείς καλύτερο και δες αν μπορείς να επιτύχεις κάποιες καλύτερες τιμές.

Μπορείς ακολουθώντας αυτές τια απλές συμβουλές και να μην χάσεις τσάμπα τα λεφτά σου, αλλά και να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
 
Πως σου φαίνονται οι συμβουλές;
Εσύ έχεις μονώσει το σπίτι σου ή πληρώνεις τσάμπα για κλιμαστισμό;

MAPEI HELLAS S.A.