Στα παλιά κτίρια που έχουν κατασκευαστεί με ελάχιστη ή καθόλου θερμομόνωση, η απόσβεση μιας θερμομονωτικής επένδυσης μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα σε 5 χρόνια.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και προώθηση στην Ελληνική αγορά ειδών θέρμανσης, μόνωσης, ύδρευσης και πράσινης ενέργειας εδώ και 31 χρόνια.

Μόνωση με απόδοση!

Διαβάστηκε από 7518 αναγνώστες -

Η θερμομόνωση και η υγρομόνωση της οικίας, προστατεύει το κτίριο και αποτελεί μία επένδυση με σίγουρη απόσβεση και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

 
Την τελευταία δεκαετία, έχει αρχίσει να γίνεται επιτέλους συνείδηση και στην Ελλάδα, τόσο στους κατασκευαστές ακινήτων όσο και στους ιδιώτες ότι η μόνωση των κτιρίων που κατασκευάζουν ή αγοράζουν, είναι εξαιρετικά σημαντική και είναι μια επιλογή που θα τους αποφέρει πολλαπλά οφέλη, καθ όλη τη διάρκεια ζωής των κτιρίων τους.

To ISOPIPE, μια καινοτομία που προσφέρει η εταιρεία 3i tzanos, είναι μιας νέας γενιάς μόνωση με υψηλή απόδοση. Η ελαστομερής θερμομόνωση κλειστών κυψελών από συνθετικό καουτσούκ είναι μια εγγυημένη λύση καθώς παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλές τιμές θερμικής αγωγιμότητας ενώ αποτρέπει την εμφάνιση συμπυκνωμάτων στην μονωμένη επιφάνεια. 

Οι αλλαγές στο οικονομικό και κοινωνικό τοπίο, προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία και ανασφάλεια σε όλους μας. Οι μεγάλες αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας (αύξηση τιμών πετρελαίου, ρεύματος κ.τ.λ.) και η δυσκολία επισκευής την κτιρίων από φθορές που προκαλούνται από την απουσία σωστής θερμομόνωσης και υγρομόνωσης, δημιούργησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις έννοιες της ενεργειακής ανακαίνισης και της ενεργειακής ασφάλειας, για τα ακίνητα μας.

Η σωστή θερμομόνωση και υγρομόνωση επιβάλλεται σε όλα τα κτίρια, είτε μιλάμε για νέες κατασκευές, είτε μιλάμε για ενεργειακή ανακαίνιση παλαιότερων κτιρίων.

Το κόστος της επένδυσης σας, για να γίνει μια σωστή θερμομόνωση και υγρομόνωση, είναι ελάχιστο σε σχέση με το συνολικό κόστος μιας κατασκευής, και είναι άμεσα και εύκολα αποσβέσιμο.

Ανάλογα με την κατάσταση και την ηλικία το κτιρίου, τα χρήματα που θα επενδυθούν στην μόνωση θα έχουν αποσβεστεί περίπου σε μια δεκαετία για τα νέα κτίρια, ενώ για τα παλαιά κτίρια που έχουν κατασκευαστεί με ελάχιστη ή και καθόλου θερμομόνωση, η απόσβεση μπορεί να γίνει ακόμα πιο γρήγορα, ενώ σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και μέσα σε μια πενταετία.

Αυτός είναι και ο στόχος! Να αισθανθείτε ασφαλείς για το ακίνητό σας. Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων με την εφαρμογή πιστοποιημένων συστημάτων μόνωσης από πιστοποιημένους μονωτές εγγυάται τη γρήγορη και σίγουρη απόσβεση της επένδυσής σας. Εγγυάται την ενεργειακή σας ασφάλεια.

H 3i tzanos κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ενώ διατηρεί όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά. Διαθέτει 4 σειρές προϊόντων, 3 τύπους προστασίας, 8 διαφορετικούς τύπους προϊόντων και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ