Η τσάντα περιλαμβάνει 25 λίτρα αποθηκευτικού χώρου αλλά και ενσωματώνει φωτοβολταϊκό πλαίσιο για πλήρη αυτονομία ηλεκτρικής ενέργειας για να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας

Ηλιακός Φορτιστής

Φορτίζεις παντού! Κινητό, tablet και ό,τι άλλο θες!

Διαβάστηκε από 6576 αναγνώστες -

Τσάντες για την πλάτη, τσαντάκια για τον ώμο μέχρι και θήκες για Laptop, τα οποία μπορούν να φορτίσουν από το κινητό σας μέχρι και το tablet και την κάμερά σας με την βοήθεια του ήλιου.

 
  • Δεν θα ξεμείνεις από ρεύμα ποτέ!
Οι ηλιακές τσάντες είναι ιδανικές για κατασκηνωτές, πεζοπόρους, ποδηλάτες καθώς και όσους τολμούν διάφορες εξορμήσεις, διότι τους δίνει τη δυνατότητα να μη ξεμένουν ποτέ από ενέργεια. Τα προϊόντα χωρίζονται ανάλογα με το σχέδιο και την ισχύ του φωτοβολταϊκού πλαισίου που διαθέτουν. Η επιλογή των προϊόντων γίνεται βάσει των αναγκών που έχετε.
Μπορούν να σας συνοδέψουν σε όλες σας τις εξορμήσεις, σε βουνό, σε θάλασσα ακόμα και σε μεγάλες διαδρομές χαρίζοντάς σας αυτονομία και απόλυτη ελευθερία. Είναι ιδανικά για Camping και διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες. Περιλαμβάνει 25 λίτρα αποθηκευτικού χώρου αλλά και ενσωματώνει φωτοβολταϊκό πλαίσιο για πλήρη αυτονομία ηλεκτρικής ενέργειας για να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας όπου εσείς χρειάζεστε.
 
  • Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μπουκάλια σόδας!
Χάρη στα συγκεκριμένα προϊόντα, δε θα μείνετε ποτέ από ενέργεια διότι μπορούν να φορτίσουν όλες τις συσκευές σας και σας παρέχουν ασφάλεια και άνεση ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μπουκάλια σόδας για μια πιο περιβαλλοντική συνείδηση. Διαθέτουν φωτοβολταϊκό πλαίσιο για άμεση φόρτιση από τον ήλιο και χρησιμοποιούν εξωτερική μπαταρία για την αποθήκευση ενέργειας.
Τα προϊόντα ποικίλουν, από τσάντες για την πλάτη, τσαντάκια για τον ώμο μέχρι και θήκες για Laptop , τα οποία μπορούν να φορτίσουν από το κινητό σας μέχρι και το tablet και την κάμερά σας.
 
  • Η Τσάντα έχει βάρος 2κιλά, με 4 ώρες ηλιακής ακτινοβολίας μπορείς να φορτίσεις πλήρως ένα κινητό και μπορείς να την συνδέεις με συσκευές μέσω USB.
 
Χαρακτηριστικά Τσάντας
Χωρητικότητα : 25 λίτρα
Διαστάσεις : 46cm Ύψος x 30cm Πλάτος x 21cm Βάθος
Βάρος : περίπου 2 kg
Ειδική υποδοχή για 17’’ Laptop
Υποδοχές καλωδίων : τοποθετημένες περιμετρικά της τσάντας
Θήκη κινητού τηλεφώνου: βρίσκεται στον ιμάντα του ώμου για εύκολη πρόσβαση
Αφαιρούμενος ιμάντας μέσης
Υλικό : 600D shell κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα μπουκάλια σόδας, το οποίο είναι αδιάβροχο, ελαφρύ και ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία

Χαρακτηριστικά φωτοβολταϊκού πλαισίου
Δύο φωτοβολταϊκά πλαίσια με ισχύ 2 Watt το καθένα, τα οποία παράγουν ενέργεια από ηλιακό φως.Είναι αδιάβροχα, ελαφριά και ανθεκτικά για χρήση σε αντίξοες συνθήκες
Ισχύς : 4 Watt συνολική ισχύς και 6 ή 12 V τάση εξόδου (με δυνατότητα επιλογής ανάλογα με την εφαρμογή φόρτισης)
Χρόνος φόρτισης : 4-5 ώρες ηλιακής ακτινοβολίας μπορούν να φορτίσουν πλήρως ένα κινητό τηλέφωνο. 1 ώρα έκθεσης στον ήλιο, μπορεί να παρέχει 1,5 ώρα ομιλίας

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας
Χωρητικότητα : 3,000mAh, 15 Wh
Τάση εξόδου : 5V, 1000mA μέσω θύρας USB
Τάση εισόδου : 5-6V 1000 mA
Σύνδεση σε συσκευές μέσω θύρας USB 
 
  • Η ηλιακή τσάντα 4Watt διαθέτει φωτοβολταϊκό πλαίσιο που μπαινοβγαίνει
Η ηλιακή τσάντα 4Watt είναι από τις πιο εύχρηστες και χρήσιμες τσάντες της αγοράς. Η θήκη με το φωτοβολταϊκό πλαίσιο μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη τσάντα ή σε οτιδήποτε θέλετε εσείς να φορτίσετε.
 
H Activus είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρείας Voltaic στην Ελλάδα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ηλιακές τσάντες αλλά και φορτιστές.
 
Πόσο χρήσιμη σου φαίνεται μια τέτοια τσάντα;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ