Ηλεκτρική μοτοσικλέτα για τρελές βόλτες! (vid)

Διαβάστηκε από 6855 αναγνώστες -

Η ηλιακή, ηλεκτρική μοτοσικλέτα Daymak Beast προσφέρει αυτονομία 10χλμ ανά 8 ωρες έκθεσης στον ήλιο, σε ενημερώνει για τη λειτουργία της με εφαρμογή smartphone και ζυγίζει μόνο 55 κιλά! Για περιπέτειες off road ή μέσα στην πόλη!

 
 Η ηλιακή μοτοσικλέτα διαθέτει ηλιακούς συλλέκτες που σου παρέχουν αυτονομία 10χλμ  για κάθε 8 ώρες έκθεσης στον ήλιο!
Διαθέτει ηλιακούς συλλέκτες 15 W-hr που συμπληρώνουν με ενέργεια από το δίκτυο διοχετεύοντάς τη προς την 60-V 12-AH μπαταρία λιθίου με συνεχή φόρτιση. Ενώ μία πλήρης φόρτισης είναι αρκετή για μια βόλτα 40 km, η Daymak υποστηρίζει ότι οι ηλιακοί συλλέκτες μπορούν να προσφέρουν 10 χιλιόμετρα για κάθε οκτώ ώρες έκθεσης υπό το φως του ήλιου.
 
Διαθέτει εφαρμογή που  σε ενημερώνει για τα επίπεδα της μπαταρίας, τη θερμοκρασία του κινητήρα, την ταχύτητα κ.α.
Το «θηρίο» είναι ένα προϊόν δυο περίπου χρόνων ανάπτυξης και  με τα 8-ίντσα ελαστικά και την ηλιακή μπαταρία, είναι εξοπλισμένο για «αποστολές» στα πιο δύσκολα εδάφη. Με υδραυλικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω επικοινωνεί μέσω Bluetooth με μια smartphone εφαρμογή, μέσω της οποία  οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν μετρήσεις, όπως ταχύτητα, μέση ταχύτητα, επίπεδο μπαταρίας, οδόμετρο, θερμοκρασία κινητήρα, απόσταση ταξιδιού και εντοπισμό μέσω GPS. Η αφαιρούμενη ηλιακή μονάδα διαθέτει, επίσης, δύο θύρες USB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εφεδρική μπαταρία για την τροφοδοσία φορητών συσκευών.
 
Μπορεί να περάσει από off-road στους δρόμους της πόλης, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Με έναν μέτριο 500 W (0,67 hp) κινητήρα χωρίς σχέσεις, το θηρίο έχει τελική ταχύτητα 32 χλμ/ώρα, που τηρεί το νόμιμο όριο των e-bikes,  σε λειτουργία με μονό ηλεκτρικό μοτέρ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει από off-road, στους δρόμους της πόλης, χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
Η ηλιακή μοτοσικλέτα ζυγίζει μόνο 55 κιλά!
Θυμίζοντας κάτι πιο δυνατό από ένα σκούτερ αλλά όχι αρκετά μεγάλο όσο μια μοτοσικλέτα chopper, το Θηρίο έχει ασυνήθιστο σχήμα. Ανεστραμμένα πιρούνια ανάρτησης κρατούν την πρώτη από τις ζάντες αλουμινίου 10 ιντσών και φέρουν 4.500 lumen LED φώτα στο μπροστινό μέρος. Το αλουμινένιο πλαίσιο κάθεται επάνω σε δύο off-road ελαστικά 19.7 ιντσών, μετρώντας 1,92 m από άκρη σε άκρη, με ύψος 1,1 m και βάρος 55 kg. Η τιμή του "Τhe Beast" ξεκινά από τα 2,500 ευρώ για μοντέλο του 2016.


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ